U bent hier: Home / Geen Stijl = Der Angriff

Geen Stijl = Der Angriff

by J.L. de Kreek — last modified 30-12-2014 10:07
Opgeslagen onder:

Iedereen weet dat Geen Stijl van de Telegraaf Media Groep is. Ook is algemeen bekend dat de Telegraaf fout was in de oorlog. Toen journalistiek een misdaad was. Misbruikmakend van journalistieke macht, gelegenheid en middelen de vijand ondersteunend. De journalisten van Geen Stijl moeten ooit bij en tijdens hun opleiding van de “perszuivering” gehoord hebben en de context waarin dat woord gebruikt wordt.

Geen Stijl schrijft zelf over de twee FITNA doden. Eindelijk FITNA-doden, claimt Geen Stijl. Ook geeft Geen Stijl Hans Jansen middels plaatsing van teksten onder zijn naam gelegenheid het publiek te vergiftigen met zijn zieke ondeskundige mening. Als het over zwarte piet gaat of foutparkeren van anderen weet Geen Stijl de norm altijd adequaat te benoemen. De kwalificaties passend bij het gebrek aan inhoud van Geen Stijl worden genegeerd door de voltallige redactie en ondersteuners. Dat 9/11 een 'inside job' is komt als relevant voor want Wilders geeft in FITNA de schuld aan de Arabieren.

Wilders liegt dat hij barst in FITNA. Voor Geen Stijl en medewerkers best belangrijk omdat in verband met de Telegraaf het aspect van herhalingsgevaar een rol speelt. Dat Geen Stijl niet komt tot de kwalificatie oorlogsmisdaden en terrorisme in verband met het politieke akkoord voor de oorlog in Irak is waarachtig bizar omdat het veinst een journalistiek product te zijn wat tendentieus, ongefundeerd en nodeloos kwetst. Waarom dan leden van de groep die door Wilders aangevallen worden uitschelden voor “zandneger”?

Waarom kwetst Geen Stijl nooit fundamenteel Geert Wilders tussen de ogen terwijl hij wel het vanzelfsprekende eerste slachtoffer moet zijn van elke zich serieus wanende journalist? Geen Stijl heeft iets niet begrepen aan journalistiek. Dit is dat de bedenker van de 'Endlösung der Judenfrage' een journalist was én een held van Wilders is en dat de journalistiek daarover zwijgt, en dat genocide strafbaar is gesteld met levenslang. Woorden kunnen vernietigen. Het staat allemaal netjes uitgelegd in de Wet Internationale Misdrijven. Helemaal niet een moeilijk te berijpen wet. Iedereen is bekend met de voorgeschiedenis,

Waarmee niet iedereen bekend is wordt door Geen Stijl verzwegen als bij een bewuste 'cover up'. Dit is dat de helden van Geert Wilders de grote kwartiermakers blijken te zijn zijn van de Tweede Wereldoorlog en de Jodenvervolging van 1940-1945 en dat Geen Stijl van TMG dit moet en had kunnen weten want het blijkt uit archieven die al in 1897 bestonden en waarvan delen dankzij internet voor iedereen online toegankelijk zijn zodat Geen Stijl zelf zien kan wat een schoft Geert Wilders is. Ook het bewijs van de schuld van Wilders aan de verhoogde terreurdreiging staat op Internet. Geen Stijl wil er populistisch niet op ingaan. Het komt liever de zwijgafspraak na die domrechts al dan niet stilzwijgend kennelijk is aangegaan.

 

Share |
gearchiveerd onder: ,
comments powered by Disqus