U bent hier: Home / Geen Stijl heeft oorlog

Geen Stijl heeft oorlog

by J.L. de Kreek — last modified 14-01-2015 10:30
Opgeslagen onder:

Weer Telegraaf wat in oorlogstijd de vijand behulpzaam is. Geen Stijl weet dat een NATO militair en een Nederlandse militair zijn gesneuveld ten gevolge van FITNA. Ook kan Geen Stijl weten dat de terreurdreiging al jaren verhoogd is ten gevolge van FITNA. Toch maakt Geen Stijl reclame voor het gedachtegoed van de moordenaar van Mark Schouwink en Dennis van Uhm. Geen Stijl wil kapot.

Mark Schouwink was misschien wel de beste militair van de NATO. Dennis van Uhm was de zoon van de commandant der strijdkrachten. Zij waren in Afghanistan om middels de “Dutch Apporoach' de 'hearts and minds' te winnen van de plaatselijke bevolking en de vijand. Wilders en zij die hem behulpzaam zijn lopen middels misbruik van vrije meningsuiting de hulpverleners bewust voor de voeten. Geen Stijl wil niet luisteren. Nu moet het voelen.

Geert Wilders en zijn 'umfeld' worden opgeruimd. Daaronder tevens begrepen Geen Stijl en Jalta en Dagelijkse Standaard en Telegraaf en Matthijs van Nieuwkerk en Jort Kelder. Personen die meer dan een deccenium journalistiek misleiden en bedriegen op een wijze die geen andere ruimte overlaat dan de conclusie dat zij propagandistische deelnemers zijn aan de internationale misdrijven van de terroristen in de Nederlandse politiek. Als iedereen blijft tegenwerken wordt 2015 een jaar vol harde klappen.

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus