U bent hier: Home / Geen Stijl heeft oorlog (2)

Geen Stijl heeft oorlog (2)

by J.L. de Kreek — last modified 24-01-2015 15:15

Née, Telegraaf Media Group heeft oorlog. Ouderwets de Telegraaf voorin de rij aan de foute kant van de lijn. Het is niet leuk de manier waarop de media iedereen kennelijk willens en wetens in dwaling plaatst over 'the facts on the ground'. Feit is dat Charlie Hebdo gedrukt wordt namens de familie die ook Hitler financierde en Auschwitz in bezit had dus Charlie Hebdo mág dood.

TMG maakt op alle domeinen van de bediening opzichtig propaganda voor een gedachtegoed zonder grondslag in de feiten. Dit gedachtegoed is de voedingsbodem van de zware misdrijven van Geert Wilders. Wilders begaat beroepshalve en persoonlijk meervoudig de zwaarste misdrijven die het Nederlands Strafrecht bekend zijn. Geen Stijl zwijgt als het graf en is kennelijk verheugd over de succesvolle aanslag van Wilders middels FITNA op de veiligheid van de Staat en bondgenoten.

Heel de omgeving van de redactie van TMG inclusief Geen Stijl is geïnformeerd over de wetenschappelijke onderzoeken naar de aanslagen in de Verenigde Staten 11 september 2001. De wetenschap van Architects & Engineers for 9/11 Truth is uitgebreid gepresenteerd in Nederland. In al de jaren maakt TMG ook op Geen Stijl nog steeds propaganda voor de leugens van Geert Wilders dat Moslimachtige mensen schuldig zijn aan die aanslagen in de VS die door de kring van Wilders begaan zijn. TMG en Geen Stijl lijken een fractie verwijderd van fundamenteel slopen van de hele redactie- en serverruimte met tanks.

 

Share |
gearchiveerd onder: , ,
comments powered by Disqus