U bent hier: Home / Geen Stijl moet overlopen

Geen Stijl moet overlopen

by J.L. de Kreek — last modified 28-03-2015 11:35
Opgeslagen onder:

Als Geen Stijl, dus de voltallige redactie van Geen Stijl en de Telegraaf Media Groep overloopt en netjes meewerkt, blijven zij heel. Werken zij niet mee dan worden zij juridisch gesloopt, net als Geert Wilders en arabist Hans Jansen. Het hele overheidsapparaat wordt bevoegd tegen hen opgehitst om hen strafrechtelijk te vervolgen voor de ondersteuning van de internationale en terrorisme gerelateerde misdrijven tegen de veiligheid van de Staat en bondgenoten van de groep van Geert Wilders.

De helden van Wilders blijken de grote kwartiermakers te zijn van de Tweede Wereldoorlog en de Jodenvervolging van 1940-1945 en dus volledig verantwoordelijk voor het bombardement op Rotterdam en de dood van Anne Frank. Onderwerpen die nogal serieus genomen worden. Het verzet tegen Geert Wilders zal desnoods agressief zijn. De passieve agressiviteit naar GS kan ook omslaan in actieve agressiviteit. Iemand zal de eerste zijn die komt verbouwen. GS & co moeten niet wachten met overlopen en meewerken want zij worden volledig gesloopt, ten overstaan van de onafhankelijke rechtspraak. Dit kunnen zij weten.

Bureau Zware Zaken zit met de journalistieke neus bovenop de bijpassende zaaksdossiers. Wie hét Goede Nieuws leest weet alles wat de MSM niet vertelt. Over de pedofilie van Minerva is meer bekend dan de leden lijken te denken. Geen Stijl en Telegraaf & co houden willens en wetens de bek terwijl het hun primaire taak is als eerste de terroristische feiten van de Nederlandse politiek te openbaren. Op Geen Stijl rust de verantwoordelijkheid politici volledig af te pissen om hun oorlogsmisdaden en terrorisme. Geen Stijl en niet anderen is de persoon die ongefundeerd nodeloos kwetsen als doelstelling van de onderneming heeft. Artikel 10 EVRM beschermt NIET de veronderstelde (journalistieke) vrijheden van Geen Stijl of TMG, tenzij de inhoud overeenkomstig de doelstelling de nazi-feiten van de helden van de leider van de partij van de schrijver Jansen van Geen Stijl openbaart. 

Vrije meningsuiting houdt in dat misbruik van vrije meningsuiting nagelaten wordt. Bij en tijdens gewapende conflicten in moslimlanden houdt GS in negatieve zin de waffel over de vijand bij en tijdens dat conflict. Gewoon uit sympathie voor de Nederlandse militairen en uit behoud van de eigen en algemene veiligheid. Puur fatsoen naar de Nederlandse strijdkrachten die zich in moslimlanden naar de knoppen vechten voor de veiligheid van GS en ieder andere in Nederland met of zonder hoofddoekje. Geen Stijl verdient wel aan de advertenties van Defensie en toont geen enkel respect voor de opdrachtgever.

Wanneer Geen Stijl of TMG dit niet uit henzelf begrijpt en dien overeenkomstig handelt is er voor hen geen redden aan want dan worden zij justitieel gesloopt net als Geert Wilders. Geen Stijl is een enorm kutmerk wat zich van anderen onderscheidt door hufterigheid. Telegraaf was vroeger ook fout in de oorlog en is nu 'focking' weer fout en we zijn amper zeventig jaar verder. Onder dat soort omstandigheden heeft GS aan bepaalde personen hele slechten want die zijn collectief en individueel door Satan persoonlijk verwekt. Zij zijn slopers. Zij slopen personen. Als zij ze niet slopen dan slopen zij ze toch. Zij slopen Geert Wilders, als jurist met civiele middelen in het strafrechtelijke kader.

Wat de slopers begrijpen van de context van het moment moet Geen Stijl ook van zichzelf begrijpen omdat de feiten makkelijk blijken uit betrouwbare bronnen op internet die voor iedereen toegankelijk zijn. Vooral GS moet zien en begrijpen dat de Nederlandse en Amerikaanse en Israëlische politiek gekaapt is door terroristen in burgerkleding die met elkaar misbruik makend van bevoegdheden en schenden van ambtsplichten de wereldgemeenschap naar de afgrond dragen om een bepaalde familie Koninklijk gekroond te laten worden te Jeruzalem als de eerste prinselijke familie van de hele aarde.

Zij die slopen, slopen iedereen die de Semieten of andere minderheden anderszins een voet dwars zitten. Hun stamboom zijn eerder vergast op bullshit als dat van Geen Stijl en zij zijn niet van plan henzelf te laten offeren door de idioten die Geen Stijl faciliteert. Zij hebben voertuigen met een lage versnelling waartegen niks te beginnen is. Dit betekent dat wanneer er gas geven wordt het overal over en doorheen gaat. Geen Stijl is gewaarschuwd want zij parkeren die voertuigen in hun dromen aan de bureaus van álle redactieruimtes van de Telegraaf Media Groep. Geen Stijl maakt ruzie met de verkeerde.

Share |
gearchiveerd onder: ,
comments powered by Disqus