U bent hier: Home / Geen Stijl ondersteunt terrorisme

Geen Stijl ondersteunt terrorisme

by J.L. de Kreek — last modified 25-02-2015 10:45
Opgeslagen onder:

Geen Stijl is van de Telegraaf Media Groep. Geen Stijl neemt deel aan de wijdverbreide of stelselmatige aanval gericht tegen de Arabische of Islamitische burgerbevolking, met kennis van de aanval. Geen Stijl is Geert Wilders en arabist Hans Jansen behulpzaam bij en tijdens hun aanslagen op Nederlandse militairen. Geen Stijl verzwijgt dat de helden van Wilders de grondleggers zijn van het bombardement op Rotterdam en de Jodenvervolging van 1940-1945. Geen Stijl verzwijgt dat Wilders verantwoordelijk is voor de verhoogde terreurdreiging.

Geen Stijl zwijgt over de harde feiten die bewijzen dat de torens van de Twin Towers niet ingestort kunnen zijn door de vliegtuigen. Geen Stijl doet alsof elke islamitische wetenschapper een haatprediker is. Geen Stijl hitst voortgaand op tegen Moslims, Arabieren of Islamieten. Geen Stijl is besmet met het gedachtegoed van de grote financiers van Hitler en eigenaren van Auschwitz toen er Joden vergast zijn. Geen Stijl ondersteunt de groep die een volgende Jodenvervolging aan het voorbereiden is.

De medewerkers van Geen Stijl beroepen zich op journalistieke rechten. In het verleden heeft de Telegraaf Media Groep die eigenaar is van Geen Stijl onrechtmatig de vijand ondersteund bij en tijdens de bezetting van 1940-1945. Namens de TMG valt Geen Stijl in herhaling. De medewerkers van Geen Stijl zoals Annabel Nanninga komen te werken bij andere terrorisme ondersteunende redacties en kunnen amper hun onversneden racisme voor zich houden. Geen Stijl wordt gesloopt. Net als Geert Wilders. Net als Hans Jansen. Net als het CDA en de VVD, net als de jeugdbescherming.

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus