U bent hier: Home / Geen Stijl opruimen

Geen Stijl opruimen

by J.L. de Kreek — last modified 20-01-2015 12:19
Opgeslagen onder:

Te Den Haag dinsdagochtend 20 januari 2015 om 07 uur 26 is per aangetekende post afgeleverd een pakket met 1550 gram klachten over Geert Wilders persoonlijk in verband met genocide, opruien tot genocide en misdrijven tegen de veiligheid van de Staat. Voorts zal bij het Gerechtshof Den Haag afgeleverd worden het klaagschrift in verband met de niet vervolging van Geen Stijl en arabist Hans Jansen wegens deelname.

Dat niet iedereen weet dat Wilders middels misbruik van vrije meningsuiting schuld heeft aan de verhoogde terreurdreiging, het sneuvelen van misschien wel de beste militair van de NATO en de zoon van de CDS is de schuld van Geen Stijl. Tevens is het de schuld van Geen Stijl dat niemand weet dat de helden van Geert Wilders de grote kwartiermakers zijn van de Tweede Wereldoorlog en de Jodenvervolging van 1940-1945, en dat personen in zijn directe of indirecte 'umfeld' schuld hebben aan de aanslagen in de VS 11 september 2001 en misschien op de MH17.

Het bovenstaande zijn feiten. Net als de genocide van Wilders in Irak. Deze genocide is objectief niet te ontkennen. In 2010 is reeds geprocedeerd over de genocide van Wilders in Irak. Van schrik heeft de Hoge Raad pardoes in strijd met het nationaal en internationaal strafrecht bepaalt dat genocide een ambtsmisdrijf zijn kan. Door schuld van Geen Stijl zijn weinig mensen ermee bekend dat dit arrest imponeert als het beruchte Toetsingsarrest uit 1942 en dat de omstandigheden soortgelijk zijn.

Met de tank afreizen naar het redactie adres van Geen Stijl en het voertuig parkeren aan het bureau van @Pritt persoonlijk kan ook. De rommel die dat met zich meebrengt levert dat de weg via het strafrecht de voorkeur heeft. Iedereen die met Geen Stijl de maken heeft zoals de aandeelhouders van de Telegraaf Media Groep kunnen rekenen op speciale aandacht. Weer oorlog, weer de Telegraaf die aan de verkeerde kant het hoogste foute woord voert.

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus