U bent hier: Home / GeenPeil kaapt democratie

GeenPeil kaapt democratie

by J.L. de Kreek — last modified 27-10-2015 06:00
Opgeslagen onder:

De klachten in verband met de fraude van GeenPeil zijn inhoudelijk niet behandeld door de Raad van State omdat appellant te weinig onderscheidend persoonlijk actueel belang heeft bij het referendum van GeenPeil. De klacht over GeenPeil is dat TMG Media Groep middels misleiding en onjuiste informatie verstrekking de democratie kaapt. GeenPeil is zuiver fraude. De Kiesraad is 'big time' opgelicht. GeenPeil & co hebben handig gebruik gemaakt van de blinde vlek bij de Kiesraad.

Ter zitting bij de Raad van State is bewezen dat de kiezers de ondersteuningsverklaringen elektronisch bij GeenPeil hebben of althans dat Jan Roos alle 451.000 verklaringen zelf bij de Kiesraad heeft afgelegd. Dat is een strafbaar feit van Jan Roos. De afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State komt niet tot inhoudelijke behandeling omdat appellant niet ontvankelijk is. Het zuigende aan GeenStijl is dat niks aan inhoudelijke behandeling toekomt.

Niet de betrokkenheid van de aandeelhouders bij de Holocaustplannen van de helden van Wilders en ook niet de aanslagen van Wilders tegen de veiligheid van de Staat en bondgenoten. De miljoenen doden van Geert Wilders en de Nederlandse politiek in Moslimlanden blijven onbenoemd en onbesproken bij GeenStijl en de rest van TMG. Net als de feiten die evident bewijzen dat de vliegtuigen de torens van de Twin Towers niet hebben kunnen laten instorten.

Het gaat bij GeenStijl om de eigen mening en niet om het belang van grote aantallen, miljoenen, anderen. Zoals altijd bij GeenStijl wordt ook nu lacherig gedaan om de niet ontvankelijkheidsverklaring terwijl dit feitelijk dodelijk is voor GeenStijl. GeenStijl heeft een advocaat ingehoerd van het kantoor waarvan een naamgever politiek mede verantwoordelijk is voor de oorlogsmisdaden, terrorisme en genocide waaraan GeenStijl en Wilders deelnemen.

Juridisch gaat het heel slecht met GeenStijl. Dat Jan Roos nog niet is opgesloten en als ongeleid projectiel vrij rondloopt houdt niet in dat zijn tijd in vrijheid duurzaam is. GeenStijl laat zien deel te nemen aan een criminele organisatie met het kennelijke oogmerk kiezersbedrog te plegen en de openbare orde op het spel te zetten. Dat noemt GeenStijl “trollen”. Het oogmerk van GeenPeil was “besluitvorming Den Haag trollen”. Bij GeenPeil wordt dit gezien als democratisch recht als ze daar zin in hebben.

Wanneer dat het standpunt is dan betekent dit vanzelfsprekend dat anderen GeenStijl mogen kopneuken wanneer zij daarin zin hebben als zij dat tot hun democratisch recht vinden behoren. Twee oogmerken aan GeenStijl zijn onrechtmatig. Het eerste is: tendenties ongefundeerd en nodeloos kwetsen. Het tweede oogmerk is: besluitvorming Den Haag trollen.

Het wordt er allemaal niet leuker op voor GeenStijl en dat zijn dus Jan Roos, Marck Burema, Spartacus, BasNijman en nog wat eikels. Plus die kut van een Annabel Nanninga natuurlijk. Dat is een Hoer zo Groot daarin heeft zelfs een kudde olifanten voldoende ruimte. De toon wordt grover. Net als de middelen om GeenStijl te slopen. Jan Roos heeft reeds gedreigd met een kapmes mensen hun “kankerkoppen” af te hakken dus de mouwen zijn opgestroopt.

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus