U bent hier: Home / GeenPeil steelt referendum

GeenPeil steelt referendum

by J.L. de Kreek — last modified 20-02-2016 12:26
Opgeslagen onder:

Het referendum voor het associatieverdrag is gestolen door GeenPeil. De handtekeningen voor de ondersteuningsverklaringen zijn niet rechtsgeldig. Het is uitgebreid aan de orde gekomen in het beroep bij de Raad van State tegen het toelaten van het referendum door de Kiesraad. Omdat klager niet ontvankelijk is verklaard en verder niemand luistert naar wat er inhoudelijk gezegd is weten meeste mensen niet dat Jan Roos een extreme bedrieger is.

Jan Roos bedreigt ook mensen om gelijk te krijgen. GeenStijl bedreigt voorts gezagsdragers om gelijk te krijgen. Ook verzwijgen GeenStijl en Jan Roos de Nazifeiten van de helden van Wilders, en ze ondersteunen Wilders bij en tijdens het begaan en beramen van het benadelen van de Staat en bondgenoten bij en tijdens gewapend conflict. Tevens fungeert GeenStijl als haatradio in verband met de aanstaande reeds door Wilders geagendeerde deportatie van Semieten die gaat plaatsvinden.

De Moffen van GeenStijl waaronder begrepen Jan Roos doen alsof zij opkomen voor Joodse belangen terwijl het belang der Joden hen geen reet schelen kan. Dit wordt onder andere bewezen door het onder de pet houden van de Nazifeiten van de helden van Wilders en het verzwijgen van de vergaande ondersteuning door journalisten en verslaggevers van de Telegraaf bij en tijdens de verspreiding van de oorlogs- en Holocaustplannen van de helden van Wilders en het bedriegen van het publiek over de inhoud en bedoelingen van deze massamoordenaars.

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus