U bent hier: Home / GeenStijl bedriegt Joden

GeenStijl bedriegt Joden

by J.L. de Kreek — last modified 13-02-2016 14:25
Opgeslagen onder:

Jan Roos en GeenStijl halen een wit voetje door Joden te bedriegen met hun goede bedoelingen. Jan Roos haalt via crowdfunding geld op voor een Joods echtpaar wat op antisemitische grondslag mishandeld is. Op GeenStijl staat in reactie daarop een zogenaamd ingezonden tekst over de “Joodse vlucht”. Hiermee verhelen GeenStijl en Jan Roos dat het Joods echtpaar mishandeld kan zijn door leden van de groep volgers van de helden van Wilders om Joden bang te maken en de Joodse vlucht op gang te brengen.

Geslagen met consent van de Nazi's.De vlucht van Joden uit Europa is het gevolg van de plannen van de helden van Wilders die na de Franse Revolutie de mensenrechten en democratie eenzijdig ontbonden voor de Joden. Zij wilde alle minderheden separeren en Natiestaten invoeren want alleen in een eigen reservaat zijn minderheden gelijk. De plannen voor Holocaust op het Joodse echtpaar wat nu zogenaamd zorgzaam geholpen wordt door Jan Roos zijn in 1923 verspreid door journalisten en verslaggevers van de Telegraaf. In de krant was de Telegraaf laaiend enthousiast over deze plannen zonder te verklappen dat het om Holocaust op Joden ging. De Telegraaf is onderneming van de aandeelhouder van Jan Roos.

Jan Roos en GeenStijl doen zogenaamd filantropisch omdat ze beschuldigd worden van internationale en terrorisme gerelateerde misdrijven waaronder deelname aan genocide op Semieten. Ook hebben GeenSteil en GeenPijl en Jan Roos en Thierry Baudet iedereen bedrogen met de ondersteuningsverklaringen voor het referendum over het associatieverdrag met Oekraïne. Omdat de handtekeningen op GeenPeil gewone elektronische handtekening zijn, zijn ze per definitie ongeschikt voor het afleggen van ondersteuningsverklaringen bij de voorzitter van de Kiesraad.

De personen die het Joodse echtpaar overvielen wisten dat het echtpaar Joods en wie hun zoon was. Dat houdt in dat de overvallers de identiteit van hun slachtoffers kende. Daarom kunnen de daders komen uit de kring waartoe GeenSteil en Wilders zich ook beschouwen en die in het verleden verantwoordelijk was voor de Tweede Wereldoorlog en de Jodenvervolging van 1940-1945 en waarvan Zionisten beleidsbepalende beslissers zijn.

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus