U bent hier: Home / GeenStijl censureert Marokko.nl

GeenStijl censureert Marokko.nl

by J.L. de Kreek — last modified 10-09-2014 20:35
Opgeslagen onder:

Marokko.nl censureert het forum omdat @Pritt van GeenStijl op twitter een hetze begint tegen een artikel met blatante Holocaustontkenning van de hand van een "veroordeelde gek", aldus Pritt. In Marokko wordt de Holocaust al heel lang ontkend. Ook in Iran is lange tijd de Holocaust ontkend. Het is bijzonder weldenkend en gezond om de Holocaust te ontkennen want er is geen Holocaust geweest. Er zijn geen zes miljoen Joden vermoord. Het zijn er in ieder geval de helft minder.

Drie miljoen Joden vergassen is natuurlijk ook een niet toelaatbare genocide. Dat niemand het waarachtige aantal vermoorde Joden mag openbaren en moet nazeggen wat de Zionisten willen is omdat de Zionisten de miesgassers zijn die alles hebben losgemaakt en uit wiens koker het allemaal komt. Juist in Joodse kring is het verzet tegen het Zionisme virulent en hardnekkig. Zionisten zijn geen Joden. De Joods Zionistische ambities zijn delfde ambities als die van Adolf Hitler. Joods Zionistisch is een hele zwarte neger als lid van de KKK. Weldenkende Joden hebben helemaal niks met het Zionisme en zien Israël liever gaan dan komen.

 

De Holocaust is hét project van Zionisten in vereniging met de Papen van Rome. Het is gelukkig (!) niet volbracht. Daarom dat er substantieel minder Joden vermoord zijn dan iedereen moet nazeggen van Esther Voet en Ronald Eissens van respectievelijk het CIDI en MDI. Ronald Eissens dreigt op internationaal toegankelijke websites met 'dire consequences' en organisaties die daarop toezien als de Holocaust wordt ontkend. Niet te begrijpen dat @Pritt of Annabel Nanninga van GeenStijl niet even de moeite nemen om de authentieke citaten uit de dagboeken van de held van Wilders langs de antisemitische meetlat te leggen.

 

De Holocaust moet ontkend worden omdat dit overeenkomst met de feiten en cijfers. Er is nergens betrouwbaar cijfermateriaal waaruit blijken kan dat er zes miljoen Joden vermoord zijn. Drie komma drie miljoen lijkt de bovengrens te zijn. De ondergrens zou op basis van een rapport van het Rode Kruis ook een paar honderdduizend kunnen zijn. Dat Nederland honderdtienduizend Joden geofferd heeft voor Israël en dat vicepremier Lodewijk Asscher niet verklapt dat zijn grootvader als Zionistisch leider daarvoor hoofd verantwoordelijk was is bekend. Bij het bespreken van de Tweede Wereldoorlog wordt steeds de Zionistische agressor buiten beschouwing gelaten die door het stelen van de joodse identiteit zich als de wolf in schaapskleren onder de slachtoffers bevindt.

 

Zionisten, Israël, Katholieken zijn zieke parasieten die macht gelegenheid en middelen misbruiken ten behoeve van het plan van Satan voor de mensheid. De schijn wekkend de plaatsvervanger van Jehova op aarde te zijn en in werkelijkheid de agenda van de Duivel uitvoerend. Dat de Zionisten zonder dat er een Jood was die hen dat gevraagd had naar de Paus zijn gegaan om ten titel van 'Endlosung der Judenfrage' alle Joden te bekeren tot het Katholicisme behalve de held van Wilders en zijn vrienden, is bijzonder veel zeggend en Ester Voet en Ronny Naftaniel en al die andere schijn joden hebben het er nóóit over. Loorschrijft bijvoorbeeld. Het antisemitisme puist uit haar poriën.

 

Zionisme staat diametraal tegenover Jodendom, onderwijzen de Joden. De Zionisten lachen deze Joden uit en bedreigen hen om naar Israël te verhuizen en manipuleren politiek en maatschappij opdat treinen worden ingezet op de spoorwegen waar Zionisten de baas zijn om Joden te vervoeren naar kampen die zijn gebouwd door Zionisten in vereniging met de SS alwaar de Joden als slaven moeten werken in de fabrieken van de familie die vroeger ook de Joodse getto's managede. De Tweede Wereldoorlog en de Holocaust zijn de projecten van getto-managers van vroeger. De geest van de Franse Revolutie bracht vrijheid ook voor Joden die vergast werden op getto-politie en dwangarbeid van de joodse elite. Deze elite bliefde dat niet en blies middels het Zionisme nieuw leven in het verdwijnend antisemitisme in Europa.

 

Deze elite, die zich zagen als dé aristocraten, heeft het fundament gelegd voor de Holocaust op het eigen volk; louter omdat daarmee de familie zelfverrijkt werd en omdat daarmee de oude droom werkelijkheid wordt van de hervestiging van het gezag van Rome over Jeruzalem. De familie Rothschild die als hoofdschuldige aan de Tweede Wereldoorlog en Holocaust gezien moet worden zet de traditie voort van de Romeinse Koning van de Joden. De familie is geworteld in het Ashkenazische Jodendom wat anders dan het authentieke Jodendom niet van de Joodse stammen in de Bijbel afkomstig is. Ashkenazische Joden stammen van Ashkenaz. De tekens “nazi” zitten van oudsher in deze authentieke groepsaanduiding vervat. Het is omdat deze deze Asjkenazische familie de grote financiers van Hitler en belanghebbende partij was dat de beweging van Hitler nazi-beweging genoemd is. Elke andere uitleg over de tekens “nazi” of de familie Rothschild of Joden of Zionisme of de Holocaust is bullshit.

Share |
gearchiveerd onder: ,
comments powered by Disqus