U bent hier: Home / GeenStijl = Daesh

GeenStijl = Daesh

by J.L. de Kreek — last modified 18-11-2015 12:55
Opgeslagen onder:

GeenStijl neemt deel aan de terroristische organisatie die verantwoordelijk is voor de aanslagen in Parijs vrijdag 13 november 2015. Deze terroristische organisatie is ook verantwoordelijk voor de Tweede Wereldoorlog en de Jodenvervolging van 1940-1945. Deze organisatie wil herinvoering van het feodalisme en afschaffing van mensenrechten en democratie voor minderheden. De helden van Wilders zijn de aartsvaders van Daesh.

Daesh komt voort uit Al Qaida Irak en wordt op diverse manieren gesponsord door Westerse (rechts)personen. De gewapende Jihad tegen het Westen is willens en wetens georganiseerd door Westerse organisaties die in de eigen onderscheidingstekens reeds associëren met ISIS. Daesh wordt ondersteund door prominente Westerse media organisaties en persoonlijkheden zoals de Telegraaf waarvan werknemers al in 1922 het Draaiboek van de Holocaust accepteerde zonder de lezers te waarschuwen voor de risico's en vandaag onder de pet houden dat de helden van Wilders de auteurs zijn.

Daesh, die ook verantwoordelijk is voor de aanslagen in de VS 11 september 2001, heeft een organisatie gehad onder de naam 'the Project for the New American Century'. Daesh is onderdeel van de Kruistocht van de Christenheid tegen de Mensheid om wereldmacht te laten vallen in handen van adelen die goede banden bezitten met het Vaticaan. Katholiek Hans Jansen die op GeenStijl de waarheid liegt over de Profeet en de Koran en de Islam is prominent vertegenwoordiger van de Christelijke Kruistocht met moderne middelen tegen de Islam waarop Daesh in Parijs wraak neemt.

Net als bij en tijdens de Tweede Wereldoorlog worden tegen elkaar strijdende partijen gecommandeerd middels de bezittingen van de familie die Hitler betaalde, Auschwitz in bezit had toen er Joden vergast zijn, Charlie Hebdo laat drukken en aangetrouwd is met Paris Hilton. Deze familie is de familie die in de plannen van de helden van Wilders geagendeerd staat als aanstaande Koninklijke familie van Groot Israël als dank voor de ondersteuning van de 'Endlösung der Judenfrage'. Dit is de waarheid van de krankzinnige feiten dus bij GeenStijl kunnen ze in ieder geval juridisch een slachtpartij verwachten.

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus