U bent hier: Home / GeenStijl klein maken

GeenStijl klein maken

by J.L. de Kreek — last modified 01-08-2013 12:20
Opgeslagen onder:

Meerdere keren is deugdelijk via twitter, e-mail, websites en anderszins aan een ieder en GeenStijl en de individuele schrijvers onderwezen dat Islamkritiek in de huidige tijd gevoelig ligt omdat heel Nederland inclusief GeenStijl en PowNed en de hele kliek ondersteuning levert aan de illegale oorlogen in Islamitische landen van Rutte, Wilders en Balkenende & co. Iedereen weet of kan weten, zeker GeenStijl, dat zowel de oorlog in Irak als Afghanistan illegale grondslagen bezitten en dat daar in ieder geval namens Nederland anderhalf miljoen mensen zijn vermoord, onaftelbare maatschappelijke zaakschade is aangericht en mensen voortgaand verkrampt zijn door vrees van terreur van het vrije westen.

De grote bondgenoot Amerika blijkt een vriend zonder wederkerige betrekkingen te zijn. Hebben, hebben, hebben, niks dan hebben is het bij de Amerikaanse bondgenoten. Amerikanen maken opzichtig misbruik van de bevelstrusturen binnen NAVO verband. Het Amerikaans bestuur bedriegt iedereen opzettelijk in verband met de aanslagen op Amerikaans grondgebied 11 september 2001. GeenStijl blijft zich afreageren op de slachtoffers van de christelijke kruistocht met moderne middelen. Pat Condell. Hans Teeuwen. Geen Stijl. PowNed. Het zijn homo's. Vervelende flikkers die van het internet geddost moeten, en dan ook juridisch zodat ze niet terug komen kunnen. Opzouten uit het Nederlands taalgebied. Eind aan de internet vervuiling. Dat is inclusief de Dagelijkse Standaard met de ziekmakende gehets. Wat wil iedereen? Wil iedereen slaande binnenlandse ruzie of lossen we het samen op?

Er is een eind aan het vrije woord gekomen omdat Nederlandse politiek ambtsdragers onrechtmatig en daarmee strafbaar politiek akkoord verleend hebben aan oorlogen zonder volkenrechtelijk mandaat in Islamitische landen. Ook is er in de internationale verhoudingen geen kritiek op het beleid van Nederland, want het is politiek lid van de militaire vereniging (geeft leiding, managet) die the Coalition of the Willing genoemd wordt. Islamkritiek onder die omstandigheden is voorbereidingshandeling tot terrorisme. Wilders zal strafrechtelijk aan paal genageld worden. Het is niet bestaanbaar dat hij niet strafrechtelijk vervolgd wordt voor misdrijven die hem twee keer levenslang opleveren als dat mogelijk was geweest in het Nederlands recht. Wilders heeft schuld aan genocide en misdrijven tegen de veiligheid van de Staat, en GeenStijl ook!

Het gedis van de Islam moet ophouden omdat Nederland onrechtmatige militaire strijd tegen Islamieten politiek en middels de mainstream media in stand houdt. De moderne manier om staatsgevaarlijk te zijn. Het doet er niet toe wat de Nederlander van de Islam vindt. Gedurende de illegale gewapende strijd waar Nederland gelegenheid aan geeft is openbare Islamkritiek van het niveau Pat Condell, Hans Teeuwen, GeenStijl, PowNed, Dagelijkse Standaard, arabist Hans Jansen, vragen om de grote Jihad in Nederland. Dat is guerrilla die niemand wint. Wie binnenlands terrorisme wil moet Islamkritiek leveren van de mainstream media. Zonder enige academische onderbouwing. Op de golf van het moderne antisemitisme. Hardop de Zionisten ondersteunend en feitelijk alleen de heilige katholieke zaak bedienend op weg naar de hel met iedereen. Dat die hele kliek humorloosrechts, aangiften doen wanneer de feiten over de Zionisten worden geopenbaard en dat dan weglachen wordt door GeenStijl & co die zich op de eigen vrije meningsuiting beroepen en ook gebruikers bannen, is een gotspe van de bovenste plank.

Het is alleen de vrije meningsuiting van rechts die geldt in Nederland. Andere meningsuitingen worden middels terroristische dreigen de kop ingedrukt door de Zionisten en weggehoond door GeenStijl. Als dat de manier van doen is in Nederland kan GeenStijl een koekje van eigen deeg krijgen. Het is een blog uit 1999 die niet meegegaan is met de tijd. Tot tien tellen en de tulpen komen van Islamieten. Islamieten zijn de eerste mensen in het Paradijs. Eerst de humanoïde zoals Big Foot. Iedereen was eerst Islamiet voordat daaruit Joden en christenen voortgekomen zijn. De Koran is pas als laatste op schrift gesteld omdat er een eeuwen oude stabiele mondelinge overlevering was. De koran bevat de getuigenissen van gewone mensen bij en tijdens de kruisigingsdood van christus. De kruisigingsdood was een schijnvertoning. Wat niet inhoudt dat Jezus geen profeet was van de Islam. De Islamitische Jezus Christus is Rock-'n-roll! De Islam is verweven met de roots van Nederland. Het normale Nederland, niet het christelijk verknipte Nederland, en de Islam hebben een band die eeuwen teruggaat en lijkt op de band met de Joden. De normale Joden en niet die terroristische zionisten.

Dat zijn de feiten. De Koran is een heiligboek. De Islam is het geloof. Mohammed is de profeet. Van de gewapende Islamitische strijder bij en tijdens door Nederland ondersteunde onrechtmatige gewapende conflicten in Islamitische landen. Waarom als prominente Nederlanders, opiniemakers, columnisten, intelligentsia, bloggers, de symbolen van de gewapende vijand van de Nederlandse strijdkrachten bij en tijdens illegale gewapende conflicten in Islamitische landen bezoedelen? Hoe patriottistisch zijn GeenStijl? Hans Teeuwen. Pat Condell. GeenStijl. Bert Brussen. Jan Bennink. Hoe moeilijk willen zij dat de strijd is voor Onze Jongens? Aan welke kant staan zij werkelijk? Hoe kaal zijn de kopjes? Lijkt die Pat Condell niet op een gemene racist met zijn hoofd en zonnebril? Zo gepikt uit een film over de moderne racisten. 'The Bad Guy from Hell'. Hij roept associaties op met Blackwater.  Racisme is niet iets van mensen ongeschoolde mensen. Racisme is iets van de elite. De intelligentsia. De grachtengordel. De roodnekken. De kaalkoppen. De blanke mannen. Het CDA. De bepalers, beslissers en bestuurders. Het racisme van Hans Teeuwen is opvallend. Door de obsessie met de Islam en zonder kritische noot over Blair te rappen. Blair is christen en politicus die in de politiek praat over geloof. Er is dus geen scheiding van kerk en staat in Groot Brittannië, kon een minimale opmerking van Teeuwen zijn waarmee hij had laten zien alle kanten van de zaak te belichten.

Dat GeenStijl nu door hetst op de golf van hetzes met de rechtzaak rond Robert de Jong is niet de verstandige keuze van GeenStijl omdat de desbetreffende schrijvers geen rekening houden met de feiten die ze opzettelijk negeren. Het woord tirannen vervangen voor korannen in de vers van Van Randwijk zet kwaad bloed. Dat is vragen om klein gemaakt te worden. GeenStijl graaft een val voor zichzelf waar het in gaat. GeenStijl zal nu juridisch koudgesteld moeten worden om de schade te repareren. Stuk hacken en aangifte doen van propagandistische deelname aan de genocide van Geert Wilders. Geert Wilders zal levenslang krijgen voor zijn vrije meningsuiting. Vrije meningsuiting is welhaast oneindig voor iedereen. Misbruik daarvan kan onder omstandigheden een misdrijf tegen de veiligheid van de Staat en bondgenoten opleveren, zoals bij Geert Wilders. Niemand heeft geluisterd naar wat er allemaal gezegd is door de officieren van justitie tijdens het Wilders proces. De grens van de vrije meningsuiting is het terrein van de intrinsiek conflictueuze tweedelingen en existentiële dreigingen. Het domein waarop GeenStijl en Hans Teeuwen zich nu begeven. Omdat de Nederlander niks onderzoekt en GeenStijl al helemaal niet kan hen in ieder geval voorwaardelijke opzet tot deelname ten laste worden gelegd. De humor van GeenStijl is leuk wanneer de redactie 'evidence based' de vorm misbruikt.

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus