U bent hier: Home / GeenStijl laten kwetshuilen

GeenStijl laten kwetshuilen

by J.L. de Kreek — last modified 31-03-2016 06:00
Opgeslagen onder:

De reden waarom klaagschriften zijn ingediend in verband met door medewerkers van GeenStijl begane misdrijven is omdat GeenStijl een probleem is. GeenStijl staat niet op zichzelf. De media kent een lange traditie van leugenjournalistiek. GeenStijl en Telegraaf zijn merken van de Telegraaf Media Groep. Recent ontdekte documenten bewijzen dat journalisten en verslaggevers van de Telegraaf in 1923 reeds bekend waren met de plannen voor oorlog en Holocaust van de helden van Wilders.

GeenStijl is de elite die wegkijkt van de terroristische en internationale misdrijven van de volgers van de Zionistische helden van Wilders en de Christenheid. Christenheid zijn zogenaamde Christenen als Hans Jansen de arabist die GeenStijl als podium kreeg om de reaguurders semiwetenschappelijk te vergiftigen met leugens over de Koran en de Islam.

GeenStijl wil alleen naar zichzelf luisteren. Alleen wat Jan Roos zegt is waar en hij krijgt zijn zin. Jan Roos is gesignaleerd met een kapmes. Bovendien heeft GeenSteil besluitvormers in Den Haag bedreigd met onthoofding. Tevens wil GeenStijl de besluitvorming in Den Haag “trollen”. Middels bedrog bij en tijdens de aanvraag voor het correctief referendum over de associatieovereenkomst met Oekraïne. GeenStijl moet mogelijk ook gerelateerd worden aan de groep daders van de aanslag op de MH17.

Share |
gearchiveerd onder: ,
comments powered by Disqus