U bent hier: Home / GeenStijl ondersteunt Nazicriminelen

GeenStijl ondersteunt Nazicriminelen

by J.L. de Kreek — last modified 09-09-2015 06:00
Opgeslagen onder:

Weinig mensen weten dat de Zionistische helden van Wilders de grote kwartiermakers zijn van de Tweede Wereldoorlog en de Shoah omdat Jan Roos, GeenStijl en de Telegraaf de feiten willens en wetens verhelen. De Telegraaf neemt sinds 1922 deel aan de terroristische organisatie die volledig verantwoordelijk is voor Hitler en de gaskamers. Hitler is product van de helden van Wilders. Pritt, Spartacus, Arnold Karskens, Bert Brussen, Kustaw Bessems, Esther Voet, het Meldpunt Discriminatie Internet en Jan Roos zijn daarmee bekend daarom loopt Roos met een kapmes rond.

De Joden zitten al meer dan 118 jaar in de ellende omdat lieden als Jan Roos te laf en hufterig zijn om eerlijk de feiten te vermelden over de helden van Wilders die al sinds 1897 als bezetennen werken aan de 'Endlösung der Judenfrage'. De term komt niet voor in Mein Kampf van Hitler en de held van Wilders schrijft dat hij de bedenker ervan is. De blauwdruk van de Holocaust is van de hand van de held van Wilders en is in het Concertgebouw te Amsterdam anno 1922 in ontvangst genomen door de medewerkers van de Telegraaf. Hitler publiceerde Mein Kampf in 1925.

Vandaag is de Telegraaf uitgever van GeenSteil en daarom activistisch betrokken bij GeenPeil en het ongefundeerd, tendentieus en nodeloos kwetsen van Pritt, Spartacus, Van Leeuwen, Jan Roos en achterban. Het Gerechtshof is verzocht het Openbaar Ministerie te bevelen de medewerkers van GeenStijl strafrechtelijk te vervolgen voor leveren van propaganda aan een terroristische organisatie en deelnemen aan misdrijven tegen de veiligheid van de Staat en deelname aan internationale misdrijven. De feiten netjes in het gezicht geduwd van de ploerten in de journalistiek die te laf zijn om aan een paal te hangen, geeft een heel ander beeld van de realiteit dan Jan Roos graag gelooft.

De medewerkers van GeenStijl moeten bij wijze van spreken op het plein als varkens worden gevierendeeld om hun misdrijven recht te zetten. Lynchen. Kielhalen. In Nederland zijn die vormen van vergelding afgeschaft. Gelukkig is er geen gedachte Politie en het uiten van de mening vrij. GeenStijl en Wilders kielhalen in juridische zin is noodzakelijk. Dat de Officier van Justitie de vorderingen bekend maakt ter openbare zetting van de onafhankelijke strafrechter en dat de rechtspraak tot in hoogste instantie beslist dat Jan Roos inderdaad de fckng nazicrimineel is die hij lijkt te zijn.  

De hele staande, zittende, liggende en bewegende magistratuur van Noord tot Zuid en van Oost tot West kan een harde grap goed waarderen. Kijk naar wat er op het nachtkastje ligt bij de magistraten. Dat is niet het wetboek. De listige koetstreken die de medewerkers van GeenStijl leveren zijn niet lollig. Dat is NODELOOS kwetsend. De vrije meningsuiting zoals bedoeld in artikel 10 EVRM en in de Nederlandse Grondwet laat kwetsen toe indien dit NIET nodeloos is. Heeft met proportionaliteit te maken. Bij GeenStijl is ongefundeerd, tendentieus en nodeloos kwetsen de norm, terwijl bij journalistiek de waarheid en de feiten bepalend zijn en bij democratie eerlijkheid.

GeenStijl draagt bij aan GeenPeil omdat de medewerkers die betaald worden door de organisatie die verbergt dat de Zionistische helden van Wilders de bedenkers van de Holocaust zijn -het staat gewoon zwart op wit van de helden zelf- vinden dat het hun “democratisch recht” is de “besluitvorming in Den Haag te trollen” als ze daar “zin in hebben”. GeenStijl trolt met kapmessen, bedreigingen en ondersteuning van het terrorisme van de groep volgers van de helden van Wilders. Daaronder tevens begrepen beroepskatholiek Hans Jansen die bewonderd wordt door massamoordenaar Anders Breivik.

Wilders neemt deel aan twee misdrijven die strafbaar zijn gesteld met levenslang. Misdrijven tegen de veiligheid van de Staat en bondgenoten, en internationale misdrijven. Geert Wilders neemt deel aan de terroristische organisatie die de aanslagen in de VS althans in New York 11 september 2001 met de vliegtuigen, beraamde en heeft laten uitvoeren. De Telegraaf die uitgever is van GeenStijl neemt sinds 1922 deel aan deze terroristische organisatie en is na de Tweede Wereldoorlog er genadig vanaf gekomen met een tijdelijk publicatie verbod.

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus