U bent hier: Home / GeenStijl slachten

GeenStijl slachten

by J.L. de Kreek — last modified 25-12-2014 09:55
Opgeslagen onder:

Slopen, ruimen, slachten, het zijn allemaal termen waarmee bedoeld wordt dat de medewerkers en aandeelhouders van GeenStijl een goed heenkomen zoeken moeten omdat zij in Nederland ongemeen agressieve juridische aanvallen te verwerken krijgen. Afgelopen jaren is er gewerkt aan de opbouw van de strafvervolging van Geert Wilders persoonlijk in verband met misdrijven tegen de veiligheid van de staat en genocide.

GeenStijl is opzettelijk behulpzaam bij het plegen van deze zware misdrijven door Geert Wilders want Geen Stijl levert geen opportune kritiek op Wilders en Hans Jansen een platform. Ook negeert GeenStijl feiten die iedereen aangaan, en beledigt het de boodschappers. Het is allemaal al een keer geschreven en gezegd. Nu worden de feiten gedoceerd in een nuttig document uitgelegd aan personen in uniform in bezit van de geweldsmonopolie opdat GeenStijl juridisch doodgeslagen wordt. 

De Bruinhemden van GeenStijl beroepen zich steevast op journalistieke vrijheden om zich te legitimeren. Deze rechten zijn in het verleden toegekend. In ieder geval doet domrechts alsof GeenStijl een journalistiek product is. GeenStijl is middel van de Telegraaf Media Groep (TMG) om de genocide van Geert Wilders te ondersteunen zoals het zeventig jaar geleden ook de Moffen van dienst was. Inmiddels wordt over de medewerkers van GeenStijl gedacht in termen als “Moffenknechten”. De bijpassende behandeling is dienovereenkomstig.

Er wordt niet meer uitgelegd. Niet meer gevraagd. Niet gewaarschuwd. Zonder meer zal er geslagen worden, onmiddellijk en direct, hoe dan ook wordt met alle juridische sloophamers op GeenStijl ingehakt tot het tuig bevoegd van de markt gebeukt is. Niet alleen GeenStijl zal ten gronde worden gericht. Ook de Dagelijkse Standaard, Jalta, The Postonline en de Telegraaf. Allemaal 'journalisten' met dezelfde of soortgelijke mening die de vakkunsten misbruiken om de lezers in de waan te plaatsen over wat er allemaal écht aan de hand is, met het kennelijke oogmerk een bepaalde door de wet beschermde groep geheel of gedeeltelijk te vernietigen.

Het is helemaal niet moeilijk op internet die bronnen te vinden waaruit eenvoudig blijkt dat de film FITNA van Wilders een door Wilders gewild gigantisch probleem voor de algemene staatsveiligheid is. Wilders mag in Nederland zijn mening hebben, alleen niet bij en tijdens gewapende conflicten in Moslimlanden want dan zet hij direct en indirect de vijand bij en tijdens die gewapende conflicten aan tot gewelddadig optreden tegen Nederland in het algemeen en leden van de Nederlandse krijgsmacht in het bijzonder. Misschien dat Pritt, Bart Nijman en Van Leeuwen wel vijf of tien jaar riskeren, in verhouding tot de twee keer levenslang voor Wilders.

Share |
gearchiveerd onder: ,
comments powered by Disqus