U bent hier: Home / GeenStijl slopen

GeenStijl slopen

by J.L. de Kreek — last modified 27-08-2014 14:49
Opgeslagen onder:

Jáaaa, GeenStijl moet gesloopt worden. Graag! Wat een nare negatieve haatzaaiende ophitsende vodblog is dat. Hélemaal op de hand van oorlogscriminelen, antisemieten en racisten. Niks geen duiding. Altijd eenzijdig en selectief. Steeds tegen minderheden. Nooit over de misdaden tegen de menselijkheid van het CDA, VVD, PVV, Jeugdzorg of arabist Hans Jansen.

GeenStijl maakt er het bedrijf van om tendentieus, ongefundeerd en nodeloos kwetsend te zijn. Alles van GeenStijl staat in dat teken. Dat GeenStijl tegelijk ondersteuning levert aan de misdrijven van Geert Wilders tegen de veiligheid van de Staat is een onderwerp wat op het bordje van het Openbaar Ministerie gelegd wordt. Vanzelfsprekend is iedereen vrij in de meningsuiting. Dit omvat óók de vorm van de uiting.

'To offend, shock or disturb' is beschermd door vrije meningsuiting. Bijvoorbeeld om het publiek te laten nadenken. Dit wil niet zeggen dat kwetsen, shockeren of verstoren op zichzelf door de vrije meningsuiting beschermd is. Wanneer de vrije meningsuiting bedoeld is om te kwetsen, shokeren of verstoren wordt het woord als wapen gebruikt. Dat kwetsen, shockeren of verstoren  doelstellingen van GeenStijl zijn blijk uit het beeldmerk.

GeenStijl kwetst, shockeert of verstoort door bijvoorbeeld de antisemitische huisvrouw A. Nanninga ruimte te leveren om haar zieke mening bij het publiek te laten postvatten. Ook kwetst, shockeert of verstoort GeenStijl door arabist Hans Jansen gelegenheid te geven ondersteuning te leveren aan de misdrijven van Geert Wilders tegen de veiligheid van de Staat.

GeenStijl is zich zeer wel bewust dat de film FITNA van Geert Wilders oorzaak is van het sneuvelen van twee Nederlandse militairen. Toch vindt GeenStijl dat dit tot de vrije meningsuiting van Geert Wilders behoort. Ook draagt het eraan bij dat de ideologie van Geert Wilders niet wordt uitgeroeid door arabist Hans Jansen prominent op GeenStijl als schrijver te hebben.

Er wordt voor Wilders angstwekkend veel serieus werk geleverd om Geert Wilders juridisch te slopen. Wilders pleegt meerdere delicten die strafbaar gesteld zijn met levenslang waaronder genocide in Moslimlanden. Dat GeenStijl deze genocide niet zien wil houdt niet in dat deze genocide er niet is. Geert Wilders slopen houdt ook het slopen van Hans Jansen in, en dan vanzelfsprekend ook het slopen van GeenStijl.

Geert Wilders zal levenslang krijgen voor zijn aanslagen op de veiligheid van de Staat. Welke straf kunnen de aandeelhouders en redactieleden van GeenStijl dan krijgen? Vijf jaar? Tien jaar? Een taakstraf? De sloop van GeenStijl heeft het karakter van een Nieuwe Perszuivering. De laatste perszuivering was na de Tweede Wereldoorlog om pers en journalisten af te straffen voor het misbruik wat gemaakt was van het vrije woord om de vijand te ondersteunen. De bedenker van de 'Endlösung' was tenslotte journalist Theodore Herzl die als 'founding father' van Israël geëerd wordt.

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus