U bent hier: Home / GeenStijl terroristische organisatie

GeenStijl terroristische organisatie

by J.L. de Kreek — last modified 03-01-2016 15:20
Opgeslagen onder:

GeenStijl is deelnemer aan de terroristische organisatie van de helden van Geert Wilders. Deze organisatie bezit het oogmerk wereldmacht te plaatsen in handen van een 'corporate oligargy' onder aristocratisch bestuur van een lid van de familie van de patroon van de helden van Wilders die ook Hitler financierde en Auschwitz in het bezit had. Anno 2016 uitkomen voor de waarheid en de feiten wordt met afschrikwekkende consequenties bedreigd door de volgers van de helden van Wilders waaronder Stichting Anne Frank, het Meldpunt Discriminatie Internet en het Centrum Informatie Documentatie Israël.

Bizar veel personen en organisaties in Nederland die behartiging van Joodse belangen of betrokkenheid bij Joden of het Jodendom claimen zijn dat niet. Het Centrum Informatie Documentatie Israël en het Meldpunt en Stichting Anne Frank vertegenwoordigen geen enkele Joodse zaak. Dat medewerkers pretenderen Joden te zijn of vormen aannemen die associëren met Joodsheid, doet niks af aan hun Naziwortels en behoefte tot vernietiging van het Jodendom. De Telegraaf wordt uitgegeven door de aandeelhouder van GeenStijl.

Van de Telegraaf is bekend dat het in de Tweede Wereldoorlog middels de middelen van de uitgeverij verwijtbaar de bezetter ondersteunde. Meeste mensen weten niet dat medewerkers van de Telegraaf in 1923 reeds bekend waren met de wil van de organisatie van de helden van Wilders om de antisemieten te accrediteren voor vernietiging van Joden en executie van hun bezittingen. Ook journalisten van het Nieuw Israëlitisch Weekblad waren aanwezig bij de presentatie van de dagboeken van de held van Wilders waarin hij zijn plannen voor Holocaust ontvouwt.

Hierover beginnen bij medewerkers van GeenStijl heeft geen zin. Iedereen die afwijkt van de ideologie van GeenStijl is Jodenhater of antisemiet. Het bedrog van GeenStijl gaat ver. Jan Roos loopt met een kapmes rondt en dreigt Marokkanen de 'kankerkoppen af te hakken'. Vanzelfsprekend weet alleen Jan Roos hoe het zit. Strafklachten zijn ingediend tegen GeenStijl om de medewerkers te laten vervolgen voor deelname aan de internationale en terroristische misdrijven van de terroristische organisatie van de helden van Geert Wilders, of althans Geert Wilders.

Ook is het verzoek ingediend bevel te leveren tot vervolging van Geert Wilders in verband met het benadelen van Staat en bondgenoten bij en tijdens gewapend conflict in Moslimlanden. Zoals Wilders de veiligheid van de Staat in gevaar brengt heeft Nederland sinds zijn Telegraafvrienden in oorlogstijd niet meer meegemaakt. Iedereen heeft kunnen lachen om de mapjes. Dat Wilders en medewerkers van GeenStijl nog vrij rondlopen betekent niet dat zij niet met acute strafvervolging bedreigd worden.

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus