U bent hier: Home / GeenStijl verstoort openbare orde

GeenStijl verstoort openbare orde

by J.L. de Kreek — last modified 10-02-2017 06:00
Opgeslagen onder:

GeenStijl ist von Kopf bis Fuß auf Telegraaf® eingestellt. GeenStijl is een product van de Telegraaf®. Bedacht door Telegraafmedewerker Dominique Weesie die ook de publieke omroepen verziekt. Dat de Telegraafmedewerkers Dominique Weesie en Romke Spierdijk niks dan kwade bedoelingen hebben gehad met GeenStijl blijkt uit het bedrijfscredo van de terreurblog: tendentieus, ongefundeerd en nodeloos kwetsend. Nodeloos kwetsen is niet beschermd door vrije meningsuiting. Nooit.

Bart Nijman aka Van Rossem liegt zich op internet een slag in de rondte over de rechtmatigheid van het Oekraïne-referendum. Iemand moet hem zeggen dat hij het recht heeft te zwijgen omdat hij zich steeds dieper de shit in blogt. Op  bureaus van Rechercheurs en Officieren van Justitie liggen bij elkaar enkele duizenden pagina's papier en gigabits aan digitale informatie waaruit blijkt dat Bart Nijman met kennis van de feiten leiding geeft aan het ondersteunen van terrorisme door journalisten en/of verslaggevers en/of opiniemakers middels verspreiden van nepnieuws en/of propaganda.  

Bart Nijman is de nieuwe Goebbels. De Hitlertjes onder ons hebben tegenwoordig geen uniform aan. Ze gaan gekleed als ieder ander. Hun mening verraadt de Nazistische grondhouding. Om een voorbeeld te geven. GeenStijl doet graag alsof het vriend is van de Joden. Terwijl het ook mensen voor antisemiet uitmaakt die Zionisme afwijzen. Vanuit Joods perspectief is dat schizofreen of anderszins gestoord. Zionisme is zuiver antisemitisme. De Zionisten hebben samenwerkend met journalisten en prominente schrijvers van onder andere de Telegraaf® de Holocaust geregeld. Tegenwoordig liegen zij daarover.

De Jihad tegen Nederland en West Europa wordt geleid door Geert Wilders en de medewerkers van de Telegraaf Media Groep. Christenheid en Liberalen doen ook een duit in het zakje alleen Wilders en TMG voeren de troepen aan. GeenPeil is het politieke project van de Telegraaf Media Groep. Vroeger in 1922 en 1924 toen de 'ideals' van de helden van Wilders de politiek en media domineerde kreeg de Telegraaf® de plannen voor Holocaust van deze personen in bezit en plaatste het de makers op een voetstuk.

Anno 2017 zwijgt Telegraaf Media Groep in alle toonaarden over de feiten waaruit blijkt dat de helden van Wilders de grote wegbereiders zijn van Hitler en de gaskamers en dat de torens van de Twin Towers met geen mogelijkheid door de vliegtuigen kunnen zijn ingestort. Personen die deze feiten wél openbaren worden belachelijk gemaakt door GeenStijl zoals Bart Mos bewijst. De bergen papier en gigabytes aan informatie in verband met de misdrijven van Wilders en GeenStijl die afgelopen jaren zijn veilig gesteld leiden logischerwijs tot de juridische sloop alle middelen rechtens van Wilders, Bart Nijman, Jan Roos, de Volkskrant én de Telegraaf Media Groep.

Share |
gearchiveerd onder: ,
comments powered by Disqus