U bent hier: Home / Geert Wilders als lijk

Geert Wilders als lijk

by J.L. de Kreek — last modified 30-03-2014 06:00
Opgeslagen onder:

Geert Wilders begint er uit te zien als een wandelend lijk. Niet verwonderlijk na zijn Marokkanenuitspraken. Het zullen de demonen zijn van de misschien wel meer dan drie miljoen Arabieren die hij vermoordt heeft. Of de demonen van de twee Nederlandse militairen die in Afghanistan gesneuveld zijn door schuld van Geert Wilders. Wie zoveel dood en verderf op het geweten heeft als Geert Wilders betaalt daarvoor de prijs.

Het oogmerk is moordenaar Geert Wilders juridisch compleet naar de haaien te laten gaan. Dat kan. Dus het gebeurt. Wilders denkt dat hij ongestraft bijlen kan zetten aan de wortels van de onafhankelijke rechtspraak. Ook denkt Wilders dat hij ongestraft kan ophitsen tot deportatie van Arabieren. Geert Wilders heeft geen historisch besef. Geert Wilders laat zich betalen door dezelfde kring van personen die Hitler betaal heeft.

Arabist Hans Jansen, de partijgenoot en wetenschappelijke steun en toeverlaat van Geert Wilders, zegt dat Wilders een kruisridder is. Dat zegt hij in de Telegraaf. Hitler was ook kruisridder. En de SS waren kruisridders. Grappig genoeg streden zij voor hetzelfde Zionistische doel. Geert Wilders weet kennelijk niet hoe het werkt in de Nederlandse rechtsstaat. Geert Wilders zal opgejaagd worden zoals Moffen opgejaagd moeten worden. Tot ze verzuurd en kleingemaakt in een cel janken dat het niet eerlijk is.

---

Bron foto Wilders: ANP

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus