U bent hier: Home / Geert Wilders bedreigt Jitse Akse

Geert Wilders bedreigt Jitse Akse

by J.L. de Kreek — last modified 19-01-2016 12:25
Opgeslagen onder:

Jitske Akse wordt bedreigd door Geert Wilders omdat de helden van Wilders de oprichters zijn van Daesh en het Openbaar Ministerie bedreigd wordt door de volgers van de helden van Wilders om te ontkennen dat Daesh het belang dient van de familie van de patroon van de helden van Wilders.

Daesh is een meerkoppig monster. Met poten in de westerse klei. De Islamitische Staat voert een proxyoorlog voor de corporate oligargy die wereldmacht ambieert en aan de basis staat van de Tweede Wereldoorlog en de Jodenvervolging van 1940-1945. De geestelijk vaders van de aanslagen in de VS 11 september 2001 zijn blanke westerlingen. Volgers van de helden van Wilders zijn mogelijk betrokken bij de aanslag op de MH17.

Ook de Telegraaf doet mee aan Daesh. Deze krant en de overige merken van de Telegraaf Media Groep zijn podium voor de Blonde Geit, en had in 1923 reeds de blauwdruk voor de Holocaust in bezit zonder iedereen te waarschuwen. Daesh wordt gevoed door westerse belanghebbers. Met wapens en munitie. Met opgehitst volk. Met geld. Met olievelden. Om chaos te creëren zodat de westerse bevolking verschrikt en bevreesd de veiligheidsmaatregelen van terroristische organisatie van de helden van Wilders accepteert.

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus