U bent hier: Home / Geert Wilders bedreigt veteranen

Geert Wilders bedreigt veteranen

by J.L. de Kreek — last modified 28-06-2014 06:00
Opgeslagen onder:

De Nederlandse Veteranendag wordt dit jaar voor de tiende keer georganiseerd in Den Haag. Geert Wilders bedreigt de veteranen op een manier die wel zo honds is dat het wachten is op een motorclub die Wilders persoonlijk komt ophalen. 09 mei 2014 is aangifte gedaan tegen Wilders in verband met genocide. Uit het dossier blijkt dat Geert Wilders persoonlijk ook zware misdrijven pleegt tegen de veiligheid van de leden van de Nederlandse krijgsmacht en de Koninklijke familie.

Deze misdrijven pleegt hij middels misbruik van vrije meningsuiting. Ook perst hij bepaalde beslissingen af van de magistratuur door te dreigen met bijlen aan de wortels van de onafhankelijke rechtspraak indien hij niet wordt vrijgesproken. De waarneming is dat Wilders met FITNA schuld heeft aan het sneuvelen van Nederlandse militairen. Mark Schouwink en Dennis van Uhm, 18 april 2008 te Afghanistan gesneuveld. Respectievelijk misschien wel de beste militair van de NATO en de zoon van de toenmalige CDS. Ook zijn enkele van hun collega's toen gewond geraakt door schuld van Wilders. Wilders heeft ook schuld aan ernstige materiële schade.

Middels FITNA benadeelt Wilders de leden van de Nederlandse krijgsmacht bij en tijdens gewapend conflict in Moslimlanden waar leden van de Nederlandse krijgsmacht ex artikel 100 grondwet operationeel zijn. Schouwink, Van Uhm en hun collega's waren in Afghanistan voor een ander volk. Zij kozen de 'Dutch Approach'. Daarbij waren zij open en eerlijk. Dat hebben zij met het leven moeten betalen omdat Wilders middels FITNA de vijand tegen hen ophitst tot gewelddadig optreden. De Taliban wordt door Wilders gecoacht middels FITNA. Met FITNA wijst Wilders de doelen aan die de TALIBAN treffen moet.

Er is middels aangifte bij de Officier van Justitie geklaagd over de misdrijven van Wilders tegen de veiligheid van de Staat. De Officier van Justitie heeft de aangifte geseponeerd. Aangever is beklag ex artikel 12 Wetboek van Strafvordering begonnen. Het Gerechtshof heeft de klager niet ontvankelijk verklaard in het beklag, omdat het Hof vindt dat hij bij het uitblijven van vervolging niet is getroffen in een belang wat hem bepaaldelijk aangaat. Het Hof stelt dat de feiten klager niet persoonlijk in een eigen en specifiek belang treffen. Dit is vanzelfsprekend anders bij leden van de Nederlandse krijgsmacht en de veteranen. Ook veteranen die nu werken bij de politie, de douane, de Nederlandse Spoorwegen of Dienst Justitiële Inrichtingen, worden willens en wetens genaaid door Wilders.

Door schuld van Wilders ontvangen de leden van de Nederlandse krijgsmacht geen enkel respect van de vijand bij en tijdens de gewapende artikel 100 grondwet conflicten. Dat benadeelt goede uitvoering van de missies in Moslimlanden. Ook lokt Geert Wilders persoonlijk middels FITNA en zijn Islam-, Koran- en Marokkanen-uitspraken uit dat de gewapende Jihad zich naar het Nederlands grondgebied verplaatst. Wilders persoonlijk opent een extra front voor de vijand bij en tijdens gewapende conflicten in Moslimlanden.

Vroeger werden personen als Wilders “landverraders” genoemd. Wilders blijkt ook personen te adoreren die vroeger inderdaad de Joden verraden hebben. Dat blijkt uit de archieven der Zionisten die middels Internet toegankelijk geworden zijn. De gang van zaken in verband met de aangiften tegen Wilders met betrekking tot zijn misdrijven tegen de veiligheid van de Staat, heeft geleid tot twee beoordelingen van het Openbaar Ministerie die van belang zijn:

 

 

 

Één en ander staat in het ambtsbericht van de (plv) Hoofdofficier van Justitie van 10 juli 2013 in verband met het sepot van de aangifte tegen G. Wilders wegens misdrijven tegen de veiligheid van de Staat en bondgenoten. Het OM formuleert een waarheidsvermoeden. Nu is het zoeken naar één of meerdere andere rechtsgangen om de “Blonde Geit rechtens in kop en hiel te vermorzelen”.

De gewapende Jihadist ziet de leden van de Nederlandse krijgsmacht als troepen van de christelijke kruisvaarders die met moderne middelen een ongerechtvaardigde kruistocht voeren tegen de Islam. Betrek daarbij de notitie over de geschiedenis van de 12ste eeuw. Daarin staat technisch toegelicht dat de ware toedracht van het instorten van de Twin Towers anders moet zijn dan iedereen wordt voorgehouden. Die vliegtuigen kunnen geen Twin Towers met de valsnelheid in het eigen fundament (doen) laten vergaan. Daarvoor is een kleine atoombom de eerste vereiste.

De problemen met Wilders in Nederland manifesteren zich ook onder bondgenoten. Bondgenoten lijken gegijzeld te zijn door een militaire junta die zich ook manifesteert als 'corporate oligarchy'. Betrokken families zijn ook de families die de foute helden van Wilders ondersteunde.

De wereld heeft te kampen met een oude vijand die de kop opsteekt. Deze keer manifesteert het zich in Wilders cum suis. In der tijd, met de bezetter, waren het ook de Zionisten die de bepalende invloed hadden. Heel belangrijk om te herkennen bij Wilders dat hij zich voordoet als iemand die respect heeft voor Joden en het Jodendom terwijl hij juist de grootste vijanden van de Joden en het Jodendom adoreert. Wilders staat in de traditie van Herzl, Jabotinsky en Adolf Hitler die alle minderheden gesepareerd wilden hebben, om te beginnen met de Joden.

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus