U bent hier: Home / Geert Wilders bewondert Nazileiders

Geert Wilders bewondert Nazileiders

by J.L. de Kreek — last modified 23-02-2017 06:00
Opgeslagen onder:

Meeste mensen worden vakkundig misleidt over wie de Nazi's zijn. Daardoor wanen zij dat de tekens NAZI de afkorting zijn van Nationalsozialismus. Dit is onjuist. NAZI associeert met Asjkenazi of Asjkenazim. Met deze afkorting wordt de symbiotische samenwerking tussen de Nationaalsocialisten (Na) en de Zionisten (Zi) bedoeld. De journalisten Herzl en Jabotinsky zijn de grote Zionistische wegbereiders van Hitler en de gaskamers. Wilders ziet hen als helden.

Geslagen met consent van de Nazi's.Dat deze helden van Wilders daadwerkelijk de geestelijk vaders zijn van de Tweede Wereldoorlog en de Jodenvervolging van 1940-1945 blijkt uit hun publicaties die door journalisten van onder andere het Nieuw Israëlitisch Weekblad en De Telegraaf onder de pet worden gehouden. Geert Wilders dweept met zijn zogenaamd Joodse vrienden om de schijn te weken dat hij het Joodse volk een warm hart toedraagt.

Dat dit een schijnvertoning is van de Blonde Geit blijkt onder andere uit de politiek ambtelijke betrokkenheid van Geert Wilders bij oorlogsmisdaden, terrorisme en genocide in onder andere Irak. De bewoners van Irak zijn bij meerderheid genetisch exact gelijk aan het Joodse volk wat van oorsprong uit Irak komt. Geert Wilders bewondert niet alleen Nazileiders die door meeste mensen over het hoofd worden gezien. Geert Wilders is ook betrokken bij verhoogde terreurdreiging en succesvolle aanslagen op Nederlandse en NATO militairen in Afghanistan.

Opvallend aan de misdrijven van Geert Wilders is dat Wilders alle ruimte krijgt van de zogenaamd kritische Nederlandse pers. Geert Wilders wordt voortgaand met fluwelen handschoenen aangepakt terwijl zijn schuld aan zware misdrijven met talrijke authentieke onvervalste en overigens openbare bronnen wordt bewezen. Wilders kan weten dat de aanslagen in de VS 11 september 2001 niet door een handvol plofmoslims begaan zijn omdat de torens van de Twin Towers synchroon met welhaast de vrije valsnelheid in het eigen fundament zijn ingestort. Toch blijft Wilders de schuld van deze aanslagen aan Moslims of Arabieren geven.

Bij en tijdens gewapend conflict wordt de gewapende Jihad moedwillig gemotiveerd door Wilders om aanslagen te plegen op Nederlandse doelen. Bij GeenStijl vinden ze het prachtig. De Joden zijn door de helden van Wilders vergast op Holocaust. Zij werden geholpen door journalisten van het Nieuw Israëlitisch Weekblad. Hun volgers bedreigen de Rechtspraak met afschrikwekkende consequenties om dat te ontkennen of negeren en zijn mogelijk betrokken bij de aanslag op de MH17.

Share |
gearchiveerd onder: , ,
comments powered by Disqus