U bent hier: Home / Geert Wilders = Daesh

Geert Wilders = Daesh

by J.L. de Kreek — last modified 30-11-2015 09:46
Opgeslagen onder:

Geert Wilders is prominent deelnemer aan Daesh. Geert Wilders ziet de oprichters van Daesh als zijn helden. Daesh is opgericht te Basel 1897 toen het ook de mensenrechten voor de Joden eenzijdig ontbond en de 'Endlösung' propageerde met een ritueel brandoffer als sluitstuk van de vervulling. De held van Wilders is de grondlegger van de Israëli Security Intelligence Service. Kortaf ISIS genoemd. ISIS bestaat meer dan 118 jaar. Het is verantwoordelijk voor veel internationaal terrorisme waaronder de Tweede Wereldoorlog en de Jodenvervolging van 1940-1945.

De Holocaust zoals iedereen die onderwezen krijgt is een gewilde operatie van de geheimendiensten van de organisatie van de helden van Geert Wilders. Hitler was Daesh. Auschwitz was Daesh. Israël is ook Daesh. Allemaal Daesh. Inclusief personen in de Verenigde Staten van Amerika. Zij die verantwoordelijk zijn voor de aanslagen op de torens van de Twin Towers. Geert Wilders neemt deel aan of ondersteunt de organisatie die het werkelijk gedaan heeft. In zijn film FITNA vertelt Wilders willens en wetens leugens over de oorzaak van het instorten van de torens van de Twin Towers om genocide van hem en zijn handlangers op Semieten in Moslimlanden te faciliteren.

Alle antisemieten bij GeenStijl en de Telegraaf bij elkaar is met hun hetze tegen de Koran en Islam niet opgevallen dat de slachtoffers in Moslimlanden van de illegale oorlog van Wilders & co zuivere Semieten zijn. Semitischere Semieten dan de Arabieren zijn er niet op aarde. De Arabieren zijn de meest Semitische Semieten die er te vinden zijn. Plus een groep Joden waarnaar niemand luistert omdat zij het Zionisme afwijzen.

Zionisme is een ideologie van Daesh. Net als Nazisme. Zionisme en Nazisme zijn door Daesh ondersteunde politiek maatschappelijke bewegingen. Het Vaticaan is ook Daesh. Daarom dat Katholiek en verondersteld arabist Hans Jansen graag de Koran loog op het platforms van GeenStijl en namens Wilders voor de Rechtbank. Daesh is de organisatie van de familie die ook Hitler betaalde en Auschwitz middels de onderneming in bezit had om de mensheid te kerstenen op weg naar wereldheerschappij. Er zitten Amerikaanse en andere huurlingen die vechten voor geld en soldaten van Zion tussen de Islamitische Strijders. De Nazibeweging van Hitler was ook vervuild met Zionisten of Zionistisch geïnspireerde barbaren.

Hitler en de Holocaust komen van dezelfde organisatie als de aanslagen in de VS 11 september 2001 en de aanslagen in Parijs. De grote grondleggers van dit alles zijn de helden van Wilders. Volgers van de helden van Wilders hebben in vereniging met de overgrootvader van vice premier Lodewijk Asscher de Amsterdamse Joden laten vervolgen door andere handlangers van Daesh. De agenda voor het internationaal terrorisme is geschreven door de helden van Wilders. Deze agenda wordt uitgevoerd door Zionisten, TMG, GeenStijl, Geert Wilders en de Christenheid.

Christenheid is een vorm van terrorisme waarbij de terrorist met stropdas en pak op Christelijke grondslag misbruik maakt van democratisch verkregen bevoegdheden en/of ambtsplichten schendt. CDA is Christenheid. SGP is Christenheid. CU is Christenheid. Dat is Daesh. Het Islamitisch terrorisme heeft het karakter van gerechtvaardigde zelfverdediging tegen een ordinaire onrechtmatige Christelijke kruistocht met moderne middelen tegen de Islam. Daesh komt van Westerse bodem. Geworteld in het Christelijk Sociaal denken van Balkenende & co voorts ondersteund door Zionisten, racisten, fascisten en 50 miljoen Amerikaanse 'born again' Christenen. Arnon Grunberg is ook Daesh.

 

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus