U bent hier: Home / Geert Wilders definitief uitschakelen

Geert Wilders definitief uitschakelen

by J.L. de Kreek — last modified 30-07-2015 10:10
Opgeslagen onder:

Er liggen drie dikke verzoeken bij het Gerechtshof om het Openbaar Ministerie bevel te geven tot de vervolging van Geert Wilders, Hans Jansen en GeenStijl in verband met zware misdrijven tegen de veiligheid van de Staat en bondgenoten en in verband met internationale misdrijven. Het bijzondere aan de dossiers is dat daaruit blijkt Wilders de nooit ontmaskerde wegbereiders van Hitler bewondert en dat de uitgever van GeenStijl al in 1922 wist dat de helden van Wilders wilde dat de Joden vernietigd werden.

Ook blijkt uit de klaagschriften in verband met Geert Wilders, Hans Jansen en GeenStijl dat de torens van de Twin Towers niet door de vliegtuigen kunnen zijn ingestort en dat het risico bestaat dat de aanslag op de MH17 is gepleegd door volgers van de helden van Wilders, wat juridisch betekent dat Wilders, Jansen en GeenStijl medeplichtig zijn aan de aanslag op de MH17.

Wanneer precies Wilders in hechtenis wordt genomen is niet te zeggen. Het zal nog maanden in beslag nemen voordat op de klaagschriften is beslist. Vervolgens zal Wilders nog veroordeeld moeten worden. Alsdan is @pritt van GeenStijl ervan verzekerd dat hij ook is opgepakt als deelnemer aan de misdrijven van Wilders en Jansen. GeenStijl en de rest van de Roze Omroep Vereniging vergist zich schromelijk in de vrije meningsuiting.

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus