U bent hier: Home / Geert Wilders en GeenStijl ruimen

Geert Wilders en GeenStijl ruimen

by J.L. de Kreek — last modified 09-12-2014 13:00
Opgeslagen onder:

Tot 01 januari 2015 bestaat er kans voor iedereen die niet met Geert Wilders, Hans Jansen of GeenStijl mee ten onder wil zich los van hen te maken. 2015 zal het jaar zijn waarin Geert Wilders definitief de mond gesnoerd wordt. Ook zijn helpers zoals Hans Jansen en GeenStijl zullen in 2015 juridisch tegen de vlakte gaan.

Iedereen die na 01 januari 2015 nog met Wilders, Jansen of GeenStijl geassocieerd worden kan, verzekert zichzelf van vette toekomstige problemen. Geert Wilders staat aan de basis van ernstige maatschappij ontwrichtende schade en schendingen van fundamentele rechten. Geert wilders is een hele grote terrorist die de kwartiermakers van de Tweede Wereldoorlog en Shoah als zijn persoonlijke helden ziet.

Geert Wilders neemt deel aan de groep die de aanslagen in de VS 11 september 2001 en mogelijk op de MH17 gepleegd heeft. Dit bericht is zo'n beetje de laatste keer dat in waarschuwende zin gewezen wordt op de strafvervolging van Geert Wilders persoonlijk. Iedereen is reeds bij en tijdens het eerste Wildersproces duidelijk gemaakt dat Wilders bloed van Nederlandse en NATO militairen aan de handen heeft en dus juridisch kapot moet.

Iedereen moest lachen, geen van de journalisten is geïnteresseerd in de feiten. Dat het OM reeds geconstateerd heeft dat Wilders schuld heeft aan de verhoogde terreurdreiging, wordt ook vakkundig genegeerd door journalistiek Nederland. Ook dat Wilders dreigt met bijlen aan de wortels van de onafhankelijke rechtspraak als hij niet zou worden vrijgesproken vindt journalistiek Nederland heul gewoon want niemand heeft daarom fundamentele kritiek op Wilders en zijn slachting van de Trias Politica.

Wilders opereert in de traditie van personen met antidemocratische ambities, liefde voor slavernij en de lust naar separatie van minderheden. Hoe het gaat, via links of via rechts, Geert Wilders zal legaal of niet kapot worden gemaakt. Wordt Wilders niet via het strafrecht rechtens gewroken dan bestaat het grote risico dat de gewapende Jihad wraak zal nemen op Wilders, met mogelijk talrijke onschuldige Nederlandse slachtoffers als bijschade.

Twee militairen heeft Wilders geofferd voor zijn ideologische strijd. De zoon van de Commandant der Strijdkrachten en misschien wel de beste militair van de NATO. Op de redactie van GeenStijl die zo goed is met internet zijn de bijpassende feiten makkelijk te vinden in het ondiepe web wat voor iedereen eenvoudig toegankelijk is vanaf de luie stoel, alleen dat wil GeenStijl niet.

De hyperlinks netjes met elkaar in verband brengen zodat Hans Jansen en Geert Wilders verdienstelijk afgaan, doen ze niet bij GeenStijl. Een keuze die leidt tot de conclusie dat GeenStijl en Hans Jansen lid zijn van de groep van Wilders die ook schuld heeft aan de aanslagen in de VS 11 september 2001 en op de MH17 en die de kwartiermakers van de Tweede Wereldoorlog en de Jodenvervolging ziet als helden. Wilders en GeenStijl slopen is nog nooit zo makkelijk geweest.

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus