U bent hier: Home / Geert Wilders & GeenStijl verzuipen

Geert Wilders & GeenStijl verzuipen

by J.L. de Kreek — last modified 20-08-2015 12:15
Opgeslagen onder:

Iedereen kan verwachten dat GeertWilders en GeenStijl juridisch verzopen worden als piepende kittens die te veel zijn. Gekielhaald. Onthoofd. Geslacht. Vermorzeld. Gesloopt. Vernietigd. Incusief Jan Roos, Marck Burema, Bert Brussen, Dominique Weesie, Annabel Nanninga. Allemaal kapot. Juridisch.

Dat is niet alles. Ook de Telegraaf wordt gesloopt. Met de Telegraaf is een extreem gore kwestie aan de hand die te vies is om aan te pakken. De Telegraaf blijkt al in 1922 geweten te hebben dat de Zionistische helden van Wilders de Joden wilde uitroeien en hun rijkdommen wilde laten executeren door de antisemieten, om zichzelf daaraan te verrijken. 

De Telegraaf en de NSB en Mussert en de Moffen, denk aan Feder, Eichmann, Von Mildenstein, hebben de hele tijd het spel met de Zionisten mee gespeeld. Ze zijn nog niet uitgespeeld. De comments bij GeenStijl lezen als de gemiddelde clubavond van de Kluk Kluk Klan. Jan Roos doet zijn werk met een kapmes of een “knuppelachtig ding” op zak en maakt reclame voor de PVV. Op zijn beurt maakt Geert Wilders reclame voor GeenPeil van GeenStijl wat middels referenda alles kapot wil aan Europa wat goed is. 

Uitbreiding van Europa en associaties met landen is een geweldig goed idee. Enige waaraan gewerkt moet worden is de vorm waarin Europa zich manifesteert. Europa is te log en te duur geconstitutioneerd. Dat kan beter, veel beter met veel meer win win voor iedereen. Moldavië, Oekraïne, Turkije, al die landen moeten lid worden van Europa. Dat is het beste medicijn tegen de bullshit en economisch de juiste keuze behalve als Europa geconstitutioneerd wordt zoals het geconstitutioneerd is. Nu halen GeenStijl en Wilders oorlog met Rusland binnen.

De idee van Europa is heel goed. Prima zelfs. Het wordt alleen te log, over 'the top' en te duur. Europa wordt een Natie terwijl het een Uni moet zijn. De virtueel bestuurde Uni van Verenigde Onafhankelijke Staten van Europa. Dat kan. Zeker als dit modern georganiseerd wordt zoals dat tegenwoordig mogelijk is door internet. GeenStijl en Wilders komen daarmee niet omdat Wilders en GeenStijl strijden aan de kant van de vijand die voeding levert aan de gewapende Jihad en vergaande segregatie van minderheden ambieert. GeenStijl is de site van de roodnekken.

Geert Wilders ziet de bedenkers van de 'Endlösung der Judenfrage' die dat hebben laten uitvoeren door de Nazi's als zijn helden. Wilders liegt dat hij barst over de Islam, de Koran, Arabieren, 9/11. Wilders liegt over wat belangrijk is voor de goede en gezonde ontwikkeling van Henk en Ingrid en wat nodig is om de tsunami aan vluchtelingen te stoppen.

Niemand heeft het over de door Telegraaf en GeenStijl ondersteunde oorlogsmisdaden, terrorisme en genocide van de Nederlandse liberalen en christenen waaronder Wilders en de PvdA en SP begrepen in Moslimlanden.

De tsunami aan mensen die verzuipen in de Middellandse Zee omdat Wilders en GeenStijl het terrorisme van 'the Coalition of the Willing' ondersteunen is te stoppen als GeenStijl en Wilders gestopt worden in hun voortbouwende misdaden.

Share |
gearchiveerd onder: ,
comments powered by Disqus