U bent hier: Home / Geert Wilders gek maken

Geert Wilders gek maken

by J.L. de Kreek — last modified 04-04-2014 09:37
Opgeslagen onder:

De vraag is niet of Geert Wilders vervolgd wordt. De vraag is wanneer. De strafbare feiten die Wilders ten laste gelegd moeten worden zijn niet de minste delicten. Misdrijven tegen de veiligheid van de Staat, leden van de Nederlandse krijgsmacht en Koninklijk huis. Ook genocide moet Wilders persoonlijk ten laste gelegd worden. Nu met de Marokkanen-uitspraken van Wilders lijkt zijn aanhouding en levenslange detentie een feit.

Hoe onsmakelijk ook, Bureau de Kreek maakt zich niet druk om de discriminatie feiten van Wilders. Er zijn genoeg mensen die door deze feiten persoonlijk getroffen zijn in het eigen specifieke belang. Bureau de Kreek maakt zich sterk voor de levenslange gevangenisstraf van Geert Wilders omdat hij persoonlijk schuld heeft aan de dood van twee Nederlandse militairen, de verhoogde terreurdreiging in Nederland en genocide.

Wilders is niet de enige die persoonlijk in het beklaagde bankje moet verschijnen omdat het een landverrader is. Ook arabist Hans Jansen past in dit rijtje thuis. Hans Jansen is de man die van GeenStijl elk weekend de ruimte krijgt om op deze flopblog Wilders te ondersteunen in verband met zijn hetze tegen Arabieren. De blanke christen man is oververtegenwoordigd als het gaat om internationale misdrijven. De misdrijven van Marokkanen zijn hoe afkeurenswaardig ook niks vergeleken met de misdrijven van de blanke man in Moslimlanden.

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus