U bent hier: Home / Geert Wilders gepasioneerd Jodenhater

Geert Wilders gepasioneerd Jodenhater

by J.L. de Kreek — last modified 24-09-2016 06:00
Opgeslagen onder:

De context die het Openbaar Ministerie niet bekend is in verband met de “minder Marokkanen” uitspraken van Geert Wilders is dat zijn helden de grote breinen achter de Tweede Wereldoorlog en de Jodenvervolging zijn. Deze feiten blijken uit de publicaties van de helden van Wilders die al in 1924 in bezit waren van journalisten van het Nieuw Israelitisch Weekblad en de Telegraaf. Het doel van de helden van Wilders is een complete demografische verandering waarbij alle minderheden worden gesepareerd, te beginnen met de Joden.

In de visie van de helden van Wilders is bescherming tegen discriminatie van minderheden alleen mogelijk wanneer iedereen hetzelfde is. Daarom moeten volgens de helden van Wilders minderheden naar een thuisland. De helden van Wilders waren tegenstanders van democratie, tegenstanders van vrije meningsuiting en voorstanders van slavernij. De helden van Wilders hebben de hele exercitie van de deportatie van de Joden uit Europa, inclusief treinen en kampen en samenwerking met antisemieten, bedacht. De partners van de helden van Wilders hebben Hitler betaald en hadden Auschwitz in bezit. 

Joden vrezen grote vrezen met Wilders en zijn “minder Marokkanen” uitspraken, Ook in verband met zijn argumentatie dat hij alleen een demografische ambitie heeft. De deportatie van de Joden was ook een demografische ambitie. De ambitie om Palestina in bezit te krijgen van de partners van de helden van Wilders en het land te laten ontginnen door de 'sweet seventeens'. Voorts liegt Wilders glashard over de Islam en de Koran en de schuld van Moslims of arabieren aan de aanslagen in de VS 11 september 2001.

Niet alleen Wilders liegt daarover keihard. Ook de journalisten van het Nieuw Israelitisch Weekblad en de Telegraaf die in 1924 bekend waren met de plannen voor de Holocaust en de betrokken terroristische organisatie ondersteunde bij en tijdens het verspreiden van de plannen, liegen de feiten. Wilders mag hopen dat de Rechtbank de zaak tegen hem ontvankelijk verklaart en zijn “minder Marokkanen” uitspraken afdoet als discriminatiefeiten, anders moet hem voorbereiden van genocide ten laste worden gelegd.

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus