U bent hier: Home / Geert Wilders gereïncarneerde Hitler

Geert Wilders gereïncarneerde Hitler

by J.L. de Kreek — last modified 14-03-2014 22:15
Opgeslagen onder:

PVV-leider Geert Wilders gaat een ieder die hem weer vergelijkt met Hitler voor de rechter dagen in een civielrechtelijke procedure. Bureau de Kreek nodigt Geert Wilders persoonlijk uit tot het duel. “Geert Wilders is een dikke vette Nazi die meer weg heeft van Adolf Hitler dan Adolf Hitler zelf”, aldus De Kreek die een bekende is van Wilders. “Wie denkt Geert F*ck*ng Hitler Wilders dat hij is?” Wilders is in de meest gruwelijke zin met Hitler te vergelijken. De PVV hanteert NSB-symbolen en preludeert aantoonbaar op degradatie van Joden. Ook heeft Wilders oorlogsmisdaden, terrorisme en genocide op de kersfstok.

Net als Hitler neemt Wilders politiek ambtelijk deel aan industriele vernietiging van semieten. De idee dat Wilders niemand heeft (doen) laten vermoorden is een waanvoorstelling van de massa media. Wilders laat zich niet beledigen en de volgende die dat doe heeft een heel groot probleem, zei Wilders. Wanneer Geert Wilders komt dagvaarden verliest De Kreek de handelingsverlegenheid en zal hij werk maken van de aanhouding van Geert Wilders bij wijze van burgerarrest. Elk woord van Wilders is een heterdaad. Er wordt nog steeds gewerkt aan de aanhouding en voorgeleiding van Wilders omdat hij schuld heeft aan het sneuvelen van misschien wel de beste militair van de NATO! Iedereen is beter af met Geert Wilders levenslang in de gevangenis.

Aanslagen uitlokken op de Nederlandse krijgsmacht is ook voor Wilders verboden. Geert Wilders is net zo'n staatsrechtelijke pyromaan als Hitler. De (plv) Hoofdofficier van Justitie bevestigt in een recent ambtsbericht in het dossier wat Bureau de Kreek over Geert Adolf Hitler Wilders, de Blonde Geit, het Monster van Venlo, in bezit heeft, dat Geert Wilders persoonlijk een bedreiging is voor de veiligheid van de Staat, de Nederlandse krijgsmacht en de Koninklijke familie. Waarom houdt die Geert Wilders niet gewoon de bek vraagt De Kreek zich hardop af.

Wilders is een racist, ronduit antisemitisch. Iemand die louter door zijn aanwezigheid associaties wekt met het naziverleden. Mogelijk is hij psychisch ernstig ziek. Hij mist in ieder geval voelbaar elk empathisch vermogen en communiceert als een volleerde nazi propagandist die met FITNA zijn politiek ambtelijke genocide op Islamieten in Islamitische landen emotioneel aanvaardbaar en sociaal acceptabel maakt. Past bij zijn cultuur. Onder dat haar zit een ordinair roodnekkerig kaalkopje. Wilders droomt van apartheid. Geert Wilders is een enorm probleem voor de Nederlandse samenleving die zo snel als mogelijk rechtens koud gesteld moet worden.

Wilders werkt samen met Jodenhaters, fascisten en antisemieten. Naar het schijnt laat hij zich betalen door dezelfde kring van families die ook de concentratiekampen gefinancierd hebben. Kom maar op Geert Wilders met je laffe bedreigingen tegen de vrije meningsuiting, aldus Bureau de Kreek. Geert Wilders veroorlooft het zich feiten vrij hele bevolkingsgroepen in den bek te schijten en wanneer hij de wind van voren krijgt gaat het tuig uit de kamer piepen dat woorden moeten worden teruggenomen en excuses aangeboden moeten worden. Een mooiere demonstratie van zijn dictatoriale grondhouding kan de despoot niet leveren. Zijn arabist Hans Jansen is volgens De Kreek ook zo'n varken wat rechtens juridisch geslacht moet worden.

Share |
gearchiveerd onder: , ,
comments powered by Disqus