U bent hier: Home / Geert Wilders grondlegger Islamitische Staat

Geert Wilders grondlegger Islamitische Staat

by J.L. de Kreek — last modified 13-03-2016 09:55
Opgeslagen onder:

Wie zaterdag 12 maart 2016 DWDD University met hoogleraar Beatrice A. de Graaf gevolgd heeft weet dat Geert Wilders één van de grondleggers is van de Islamitische Staat. Beatrice de Graaf is professor History of International Relations & Global Governance aan de Universiteit Utrecht. Als het over terrorisme gaat is zij de vaste tafelgast bij de Wereld Draait Door van Mattijs van Nieuwkerk. Helaas bezit Beatrice de Graaf beperkt historisch besef waardoor ze het begrip van context mist en zal ze geen grip op het fenomeen terrorisme krijgen.

Als eerste gaat Beatrice de Graaf ervan uit dat Bin Laden de veroorzaker is van het inferno van 9/11. Andere wetenschappers waarnaar Beatrice de Graaf kennelijk niet luistert hebben allang bewezen dat de torens van de Twin Towers niet door de vliegtuigen ingestort kunnen zijn. Dat is een technische onmogelijkheid waar Beatrice de Graaf bekend mee had kunnen zijn, net als haar gastheer bij de Wereld Draait Door.

Vanaf minuut 41 legt Beatrice de Graaf uit dat de oorlog in Irak een nieuw monster baarde. Volgens De Graaf maakte deze oorlog die wederrechtelijk was de situatie in Irak tot een chaos. Uit deze anarchie waarvoor Wilders, Balkenende, Verhagen, Jaap de Hoop Scheffer, de Telegraaf, Elsevier etc etc de voedingsbodem gelegd hebben kwam Al Qaida 2.0 te voorschijn: de Islamitische Staat.

De kern van de Islamitische Staat is volgens de Graaf gevormd door een groot cohort gefrustreerde generaals, kolonels van Saddam Hussein. De chaos van de illegale oorlog van Wilders & co in Irak heeft een monster gebaard. Het bevoegde bestuur van Irak wat door de illegale oorlog was uitgeschakeld werd opgesloten door de westerse agressors.

Salafisten, Kolonels van Saddam en criminelen waren op gezag van Wilders door de Amerikaanse terroristen (partners van Wilders) bij elkaar gezet in een gevangenis in Camp Bucca. Daar leerde ze elkaar kennen en werd een explosief mengsel van boze Salafisten en gefrustreerde kolonels gesmeed. Deze lui nemen nu wraak op het terrorisme van Wilders & co op de arabieren in Moslimlanden.

Er zijn in 2006 pogingen gedaan Wilders te laten vervolgen voor zijn oorlogsmisdaden en terrorisme in Irak. Dit is mislukt omdat Wilders bevoegdheden schendt en ambtsplichten misbruikt en daarmee profiteert van de vervolgingsdrempel van artikel 119 grondwet. Wilders en de overige grondleggers van IS worden gesteund door een grote groep blanke prominenten zoals Jan Roos en de medewerkers van de Telegraaf. Dat houdt verband met vroeger. Toen de helden van Wilders hun plannen voor oorlog en Holocaust verspreidde en zij daarbij in 1929 actief zijn geholpen door journalisten van de Telegraaf.

Share |
gearchiveerd onder: ,
comments powered by Disqus