U bent hier: Home / Geert Wilders grote Jodenhater

Geert Wilders grote Jodenhater

by J.L. de Kreek — last modified 25-03-2014 10:50
Opgeslagen onder:

Geert Wilders is een ouderwetse Jodenhater zoals bij en tijdens de Jodenvervolging van 1940-1945. Dit is te zien aan het feit dat hij de mannen adoreert die de Jodenvervolging bedacht en losgemaakt hebben. Ook is dit goed te zien aan het werk van Martin Bosman. Martin Bosman is de partij-ideoloog van de PVV van Geert Wilder. Zoals hij over Joden schrijft doen alleen beschaafde antisemieten dat.

Bovendien is het gewoon aan zijn gezicht te zien. De onbeschaafde antisemiet scheldt Joden uit op straat, of wil minder Marokkanen. Geert Wilders is functioneel Hitler in het kwadraat. Omdat Hitler reeds geweest is Geert Wilders nu de verbeterde Hitler. Vanuit Den Haag in plaats Berlijn. Met dezelfde Amerikaanse Maccabeeërs als financiers. Deze schijnjoden waren ook de slavendrijvers en handelaars. De familie Cohen is in de VS een grote slavenhandelaar. Geert Wilders komt uit het kamp van de grote Zionistische mannen en vrouw achter Adolf Hitler.

200pxZeev_Jabotinsky.jpgDe personen die niet in het publiek zijn. Omdat zij zich verstandig op de achtergrond houden. Omdat zij anderen hebben om het werk voor hen te doen. Koeriers, agenten, vrijwilligers. Hele bevolkingsgroepen streven na wat Wilders wil. Wilders heeft het deporteren reeds aangekondigd. Ook heeft hij gezegd dat er alleen mensen nodig zijn om het te doen. Niemand zal Wilders wat maken omdat hij en zijn Amerikaanse en Zionistische vrienden de grote Nazi's zijn en de club voorts geworteld is in de landen van Europa. Het kunstje van de Nazi's is dat zij óók de Zionisten, Amerikanen en Katholieken zijn.

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus