U bent hier: Home / Geert Wilders grote massamoordenaar

Geert Wilders grote massamoordenaar

by J.L. de Kreek — last modified 16-03-2014 14:00
Opgeslagen onder:

Omdat de massamoorden die Geert Wilders misbruik makend van de lange arm pleegt tevens artikel 119 grondwet feiten zijn leest niemand erover in de mainstream media. Geert Wilders heeft in ieder geval politiek ambtelijk schuld aan de dood van rond de anderhalf miljoen Moslims in Irak. Dat zijn Fitna imponeert als 'der Ewige Jude' is dan weer minder vreemd. Niemand kan zeggen dat hij geen geweld gebruikt of geen mensen vermoord.

rapport_commissie_davids.JPGDe massamoorden van Geert Wilders beginnen bij zijn afwezigheid van verzet tegen de oorlog zonder geldige reden in Irak. Wilders heeft het steeds over uitkeringtrekkende Marokkanen terwijl hijzelf het bloed van generaties aan de handen heeft. In grote gebieden van Irak zijn door schuld van Wilders levensomstandigheden oplegt die op de gehele of gedeeltelijke lichamelijke vernietiging van de bevolking gericht zijn.

Ook heeft Wilders schuld aan het sneuvelen van Nederlandse militairen Mark Schouwink en Dennis van Uhm, en de verhoogde terreurdreiging in Nederland. Door Wilders en zijn anti-islamitische hetze bij en tijdens gewapend conflict in islamitische landen is Nederland voorkeursdoelwit van de islamitische Jihad. Het is Wilders en zijn advocaat Moszkowicz allemaal zeer duidelijk en helder en concreet uitgelegd. Desondanks repareert Wilders zijn onrechtmatigheden niet.

In verband met Geert Wilders is gekozen voor de knalharde lijn. Iedereen die zich associeert met Geert Wilders of de PVV wordt door het strafrechtelijke riool getrokken. Wilders kan het best ervan uitgaan dat hij als een gereïncarneerde Adolf Hitler gezien en behandelt wordt. Er is een cel gereserveerd in het Oranje Hotel voor de het Monster van Venlo. Kan hij lekker daar vrij de mening uiten.

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus