U bent hier: Home / Geert Wilders grote moordenaar

Geert Wilders grote moordenaar

by J.L. de Kreek — last modified 30-05-2014 10:33
Opgeslagen onder:

Geert Wilders is een grote moordenaar die andere grote moordenaars als zijn helden ziet. Wilders zegt steeds dat hij niks verkeerds doet en niks fout zegt. Dat verzint hij waar iedereen bijstaat. Geert Wilders hoeft helemaal niks te zeggen of te doen om moordenaar te zijn. Geert Wilders bezit immers een lange arm. Ook is Geert Wilders prominent aanwezig op alle platforms van de massa media. Geert Wilders zendt zelfs uit in Moslimlanden.

Met zijn uitingen heeft Geert Wilders schuld aan het sneuvelen van in ieder geval Mark Schouwink en Dennis van Uhm. Dat zijn twee Nederlandse militairen die zich in Moslimlanden ingezet hebben voor een ander volk. Daar in die Moslimlanden zijn zij in ogen van bepaalde personen, ongenode gasten. Voor leden van de Nederlandse krijgsmacht is het belangrijk dat de Taliban hen respecteert. De Nederlandse krijgsmacht is niet in Moslimlanden om te vechten. Als er gevochten worden moet kan het, alleen liever niet.

 

Wilders heeft helemaal geen oog voor de belangen van de leden van de Nederlandse krijgsmacht in Moslimlanden. Geert Wilders pleegt vanaf Nederlands grondgebied in Moslimlanden misdrijven waarop in die landen misschien de doodstraf staat. Kan Nederland wel vinden dat wat Wilders zegt tot de vrije meningsuiting behoort, in Moslimlanden is men niet zo ver. Bovendien zijn de leden van de Nederlandse krijgsmacht welbeschouwd inderdaad en overigens volledig buiten hun schuld ongenode gasten in Afghanistan, Irak, Mali.

 

De Nederlandse krijgsmacht is in de waan geplaatst over de waarheid in verband met de grondslagen van de militaire aanwezigheid in Moslimlanden. Dit is een feit. Geen mening. Het is een feit omdat de aanslagen op Amerikaans grondgebied volgens de vaste onbreekbare wetten van de natuur zoals Newton en Einstein en al die andere grootheden formuleren, niet gepleegd kunnen zijn zoals iedereen voortgaand voorgehouden wordt. Het moeten atoombommen geweest zijn die gebruikt werden bij en tijdens de instorting van de Twin Towers want alleen de energie van atoombommen kan die gebouwen (doen) laten instorten zoals ze ingestort zijn.

 

Geert Wilders en zijn collega's bezitten de rol waarbij zij ambtelijk verplicht zijn het onderscheid te maken tussen feiten en blatante bullshit. Dat doen zij niet. Zij volgenen de Amerikaanse terroristen. Natuurlijk zijn zij vrij de mening te hebben. Daar is vrije meningsuiting voor. Wat Geert Wilders evenwel vergeet is dat het zijn taak is zich bij de feiten te houden en niet zijn zieke mening tot over de landsgrens te brengen waar hij onmiddellijk de belangen van de veiligheid van de leden van de Nederlandse krijgsmacht in gevaar brengt. Daarbij komt dat Geert Wilders ook deelneemt aan artikel 119 grondwet feiten. Artikel 119 grondwet feiten zijn in casu zware strafbare feiten zoals oorlogsmisdaden, terrorisme en genocide.

 

Over die oorlogsmisdaden en dat terrorisme en die genocide van Wilders en zijn collega's waaronder Femke Halsema is al een tijd gedoe op internet. Iedereen lacht erom, zoals Bert Brussen. Ook Francisco van Jole haalt zijn neus op voor het brengen van de feiten. Het is heel erg precies uitgelegd aan de apen hoe het zit dus het verbaast dat zij de feiten verhelen. Ook Arnold Karskens verheelt feiten, net als Wilders. Arnold Karskens die zich laat bejubelen als oorlogscorrespondent heeft de grootse oorlogsmisdadiger van Nederland in het comité van aanbeveling van zijn Stichting Onderzoeksoorlogsmisdaden. En zwijgt. Het gaat om Fred Teeven. Die man is geen crimefighter.

 

Dat is zijn valse hoedanigheid om ten titel van staatssecretaris van het ministerie van veiligheid en justitie, deel te nemen aan de genocide van Wilders in Irak. Arnold Karskens is geen journalist. Hij is een waarachtig kaalkopje. Een vriend van de mensen die in vereniging met Wilders genocide in Moslimlanden laten voortbestaan en voorts binnenlands eraan bijdragen dat de commotie rond de hetze van Wilders, 'gedownplayed' wordt. Op hét Goede Nieuws™ staan de feiten zeer helder te lezen. De Nederlandse journalistiek is meer dan voldoende op de feiten gewezen. Ook de politiek is meer dan helder op de hoogte gebracht. Omdat er niks verandert bestaat de kans op binnenlandse spanningen die misschien gekwalificeerd moeten worden als burgeroorlog.

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus