U bent hier: Home / Geert Wilders is antisemiet

Geert Wilders is antisemiet

by J.L. de Kreek — last modified 23-12-2015 06:00
Opgeslagen onder:

Geert Wilders “stand with Israël”. Daarom is hij Diaspora revisionist dus antisemiet. Door corruptie van onder andere de organisaties van de Telegraaf Media Groep waartoe GeenSteil behoort weten meeste mensen niet dat de helden van Wilders de grondleggers zijn van Hitler en de gaskamers en dat Israël bedoeld is als wereldgetto om alle Joden te laten verbranden in de Derde Wereldoorlog waarvoor Wilders & co reeds geruime tijd onrechtmatig het fundament leggen.

Meeste mensen denken dat Israël voortkomt uit behartiging van belangen voor Joden. Dat is niet waar. Vereniging Erez Israël wat de rechtsvoorganger is van de Staat Israël is opgericht te Basel augustus 1897 door de held van Wilders die ook door Eichmann bewonderd werd met het oogmerk Joden te vernietigen, hun rijkdommen te laten executeren door de antisemieten en als sluitstuk van de Endlösung der Judenfrage een Jom Kipoerachtig brandoffer te laten plaatsvinden.

Geert Wilders bewondert de wegbereiders van Hitler en de concentratiekampen en associeert volop met de methoden en technieken van zijn helden. Wilders is een hele grote antisemiet die te herkennen is aan zijn verhouding tot Israël. Joden hebben in ieder geval sinds de (zogenaamde) kruisigingsdood van Christus geen revisie van de Diaspora geambieerd. In het Jodendom is dat op last van de Aller Hoogste. De Zionisten zijn de eerste die na de Franse Revolutie georganiseerd en doeltreffend de mensenrechten en de democratie voor de Joden eenzijdig ontbonden en de ambitie uitleefde om Europa Jodenvrij te maken.

Israël is geen Joodse Staat. De naam is gestolen. De identiteit is gestolen. Door personen die afscheid genomen hebben van het Jodendom en Joden bij meerderheid verachtten als bedelaars. Iedereen kan de feiten erop nalezen. Omdat de held van Wilders strikte beperking op vrije meningsuiting wilde, kunnen Joden van de Tweede Generatie niet uitkomen voor de waarheid en de feiten zonder het risico van strafvervolging te lopen ten gevolge van een krankzinnig geworden Openbaar Ministerie wat bedreigd wordt met afschrikwekkende consequenties als het de Zionisten geen gelijk geeft.

Net als zijn helden wordt Wilders volop ondersteund door de journalisten van het Nieuw Israëlitisch Weekblad. Doordat zij deelnemen aan bedreigingen van de Magistratuur om de Nazifeiten van de helden van Wilders niet te erkennen. De uitgever van het NIW verzorgde dat de Holocaustplannen van de held van Wilders onder het publiek werden verspreid en dat de maker en zijn volgers op een voetstuk werden geplaatst. Vandaag staan journalisten van het Nieuw Israëlitisch Weekblad vooraan om Joden van de Tweede Generatie te demoniseren die op basis van de feiten de waarheid prediken over de diepliggende symbiose tussen de netwerken van het Naziregiem van Hitler en de groep volgers van de helden van Wilders.

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus