U bent hier: Home / Geert Wilders is huurling

Geert Wilders is huurling

by J.L. de Kreek — last modified 02-05-2014 18:20
Opgeslagen onder:

In versneld tempo vergaat de wereld. Dit vergaan is bedoeld om de aarde te ontdoen van het surplus aan bewoners en de rest in slavernij te plaatsen onder toezicht van de paar families die tot op heden de aarde kapitalistisch uitzuigen. Het is helemaal niet gezegd dat kapitalisme tot parasieten leiden moet. Iedereen is kapitalist. Het is slechts een handje vol kapitalisten die het verziekt voor de rest. Dit handje vol parasitaire imbecielen heeft in Geert Wilders net zo'n trouwe politieke huurling als Adolf Hitler was.

Geert Wilders is het type zware misdadiger waarvoor mensen thuisblijven om de aangifte in verband met zijn deelname aan genocide op de Islamieten en/of Arabieren verder vorm te geven. Het Landelijk Beraad Marokkanen heeft vrijdag 02 mei 2014 bij het OM in Den Haag een aanvullende aangifte gedaan tegen PVV-leider Geert Wilders. Omdat Wilders een gewoonte maakt van zijn misdrijven. Geert Wilders is een ingehuurde gewoonte misdadiger. Wilders misbruikt de politiek om overal waar hij zijn kan met zijn opruiende teksten, op te hitsen tot geweld en terrorisme.

Geert Wilders wordt gezien als een verbeterde versie van Adolf Hitler en Eichmann en Goebbels & co. Hun financiers zijn soortgelijk. Bovendien adoreert Geert Wilders de personen die gezien worden moeten als de kwartiermakers van de Tweede Wereldoorlog en de Holocaust. Wilders past in de rijke traditie der Zionisten om aan de basis te staan van mensonterend en maatschappij ontwrichtend terroristisch en ander geweld. Herzl en Jabotinsky zijn de grote Zionistische leiders die door Geert Wilders geëerd worden, terwijl hij gezien zijn achtergrond ermee bekend zijn kan dat juist deze mannen hét fundament gelegd hebben voor de Jodenvervolging van 1940-1945.

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus