U bent hier: Home / Geert Wilders is voorkeursdoelwit

Geert Wilders is voorkeursdoelwit

by J.L. de Kreek — last modified 09-06-2014 16:10
Opgeslagen onder:

Geert Wilders is voorkeursdoelwit van juridische precisiewapens die zijn ingezet om Geert Wilders rechtens koud te stellen zoals dat hoort met Moffen. Door misbruik te maken van de vrije meningsuiting heeft Wilders schuld aan het sneuvelen van twee Nederlandse militairen. Niet de minste militairen zijn door Wilders willens en wetens dood gemaakt. Misschien wel de beste militair van de NATO en de zoon van de CDS.

De zoon van de CDS. Wie in vredesnaam draag bij aan de dood van de zoon van de Commandant der Strijdkrachten. De Commandant heeft een broer. Ook in actieve dienst op een hoge post. De aanslag op Dennis van Uhm en Mark Schouwink was de onmiddellijke wraak van de Taliban op FITNA van Wilders. De bernbom lag reeds maanden verborgen onder de grond. Klaargemaakt om op afstand ontstoken te worden. Als de tijd rijp is. Die tijd was rijp toen de twee Nederlandse militairen in de open jeep over de verstopte bernbom reden. Toen was het boem. Als onmiddellijke bloedige wraak op FITNA.

 

De Taliban is van mening dat de Nederlandse krijgsmacht illegaal in Afghanistan aanwezig is dus die zijn bijzonder gemotiveerde den Hollander een kopje kleiner te maken. Wanneer Wilders daarbij in persoonlijke of ambtelijke hoedanigheid ook nog eens de kernsymbolen van de Islam vernedert, is de beer los. Wanneer iedereen gewoon meewerkt gebeurt er niks. Wilders zal aangehouden en opgesloten worden om nóóit meer vrij te komen. Desnoods wordt hij gegijzeld door de Korps Commandotroepen.

 

Wilders is van het kaliber praatjesmaker waarvan iedereen weten moet dat wie hem helpt, spreekwoordelijk 'in de kop geneuk wordt'. Wilders is Hitler 2.0. Wilders adoreert dezelfde helden als Adolf Eichmann. Dat weinig personen bekend zijn met het feit dat de helden van Wilders de kwartiermakers van de Tweede Wereldoorlog en de Shoah zijn, houdt in dat Wilders wat heeft uit te leggen bij de strafrechter. Gewoon als verdachte in het beklaagde bankje. Op zijn feiten is levenslang als straf gesteld dus Wilders kan onmiddellijk voor de eerste twee jaar in voorarrest genomen worden.

 

Blijft het dubbelmandaat van Wilders oningevuld. Ook arabist Hans Jansen zal aangehouden en vervolgd worden. In verband met het ondersteunen van de misdrijven van Geert Wilders tegen de veiligheid van de leden van de Nederlandse krijgsmacht en Koninklijke familie. Een apart feitje in verband met Wilders waarmee niemand rekening houdt is dat vooral ook de Koninklijke familie voorkeursdoelwit is van de kleine Jihad. Door schuld van Wilders want eerst door FITNA kwam Nederland in het vizier van de agressiefste gewapende Islamiet.

 

Het staat allemaal geschreven en gedrukt in de vele openbare bronnen die Nederland rijk is. De hoernalisten lopen, née rennen er voor weg. Genocide. Wilders is ook leidend in verband met genocide op arabieren. Miljoenen mensen brengt hij in gevaar. In vereniging met Diederik Samson, Femke Halsema, Bert Brussen, Arnold Karskens, de Correspondent, GeenStijl en natuurlijk Jort Kelder en Matthijs van Nieuwkerk. Hoewel Geert Wilders zich laat bijstaan door de beste advocaten en dat in het verleden ook gedaan heeft, is zijn rechtspositie er niet beter op geworden. Had Wilders zich meteen in 2010/2011 laten corrigeren dan had hij nu minder kans op levenslang gehad.

 

Geert Wilders zal juridisch spreekwoordelijk vol 'in de bek gescheten worden'. Iemand juridisch koudstellen als Wilders veronderstelt feiten die er niet om liegen. Geert Wilders heeft niet zo goed opgelet op school misschien. Hij heeft niet begrepen dat actie altijd een tegenovergestelde reactie levert. Zoals dat twee vliegtuigen geen Twin Towers tot stof in het eigen fundament kunnen (doen) laten vergaan. De hetze van Wilders tegen de islam, arabieren, de Koran de profeet wordt beantwoord met een spervuur aan juridische stront voor de Blonde Geit.

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus