U bent hier: Home / Geert Wilders juridisch liquideren

Geert Wilders juridisch liquideren

by J.L. de Kreek — last modified 14-06-2013 09:45
Opgeslagen onder:

De voorzitter van de Eerste Kamer Fred de Graaf is opgestapt. Hij was in opspraak gekomen nadat hij PVV-leider Geert Wilders geweerd zou hebben als lid van de commissie van parlementariërs die koning Willem-Alexander begeleidde bij zijn inhuldiging op 30 april. Geert Wilders vond dat niet leuk en vindt het een juist besluit dat Fred de Graaf opstapt. Bij en tijdens de kroning is achter de schermen van de politiek gewerkt aan de tweede strafzaak tegen Wilders. Het eerste Wildersproces was een voorproefje. Om erin te komen. De tweede stafzaak tegen Wilders gaat over zijn misdrijven tegen de veiligheid van de Staat.

Het is heel goed wat Fred de Graaf gedaan heeft. Geert Wilders in de buurt van de kroon is een directe bedreiging voor de Koning, de Koningin en de prinsesjes. Door Geert Wilders is de terreurdreiging verhoogd in Nederland. Geert Wilders benadeelt de Staat en bondgenoten ten opzichte van de vijand bij en tijdens gewapend conflict in Islamitische landen met zijn anti-islam propaganda in het algemeen en FITNA in het bijzonder. Maandag 03 juni 2013 is de nieuwe strafklacht ingediend tegen Wilders. De ontvangstbevestiging is inmiddels binnen.

Het is niet alleen zijn misdrijven tegen de veiligheid van de Staat die Wilders verweten wordt. Hij is ook oorlogsmisdadiger. Neemt politiek ambtelijk deel aan terrorisme, en is deelnemer aan genocide op Islamieten. Niet verwonderlijk dat zijn FITNA meer weg heeft van 'der Ewige Jude' dan een getrouwe weergave van de feiten is. Wilders wil zijn genocide op de Islamieten emotioneel en anderszins aanvaardbaar maken, daarom dat hij tegen Islamieten ophitst. Bij en tijdens de bezetting ging dat net zo en toen met de Joden.

De partij ideoloog van de PVV heeft overigens in zijn boekje de Schijn-elite van de Valsemunters reeds verklapt dat de PVV ook tegen Joden is. In dat boekje stelt Martin Bosman Joden, geel, gas en geld halen op één lijn. Dat is antisemitisme. Dat Geert Wilders politicus is kan er niet aan in de weg staan dat hij thans reeds persoonlijk vervolgd worden kan voor twee misdrijven die strafbaargesteld zijn met levenslang. Dat is dus zijn misdrijven tegen de veiligheid van de Staat en zijn genocide. Wilders brengt zijn bewaking in gevaar daarom wordt er politiek strafrechtelijk jacht op hem gemaakt tot hij veilig in de cel zit.

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus