U bent hier: Home / Geert Wilders juridisch slopen

Geert Wilders juridisch slopen

by J.L. de Kreek — last modified 05-06-2014 20:15
Opgeslagen onder:

Met man en macht wordt gewerkt aan het juridisch slopen van Geert Wilders, de Jeugdzorg, het CDA, de VVD, nog wat partijen, GeenStijl en Bert Brussen. Als er iemand zuigt is het Bert Brussen. Geert Wilders heeft schuld aan het sneuvelen van twee Nederlandse militairen. Niet de minste soldaten. Mark Schouwink en Dennis van Uhm. En journalist Bert Brussen zwijgt instemmend.

De vorige advocaat van Wilders heeft de vergissing genaakt raadsman van Wilders te zijn. Advocaat mr Knoops maakt soortgelijke fout. De hoog geachte mr. Knoops is ook raadsheer van Nederlandse militairen en heeft een bijzondere opinie over de rechtmatigheid van het politieke consent van Geert Wilders en zijn collega's aan de oorlog zonder geldige reden in Irak.

 

Wilders is prominent terrorist. Hij terroriseert de leden van de Nederlandse krijgsmacht met het woord. Het woord van Wilders is bevel voor anderen. Zoals de Taliban. Wilders leidt de Taliban naar aanslagen tegen Nederland en bondgenoten. Daarom is gekozen voor de rechtens confrontatie met Wilders en zijn volgers waaronder arabist Hans Jansen en GeenStijl. Zuur wellicht voor deze wannabes van het Internet dat het geven van gelegenheid aan personen die ook voor GeenStijl eenvoudig waarneembaar de veiligheid van de Staat en bondgenoten in gevaar brengen, ook voor GeenStijl een strafbaar feit is.

 

Bert Brussen is van hetzelfde laken en pak, of erger. Bert Brussen is de man die alles "kut" vindt, alles "haat"  en wat hem betreft "mag iedereen  iedereen kapot". Hij zegt het voor de grap op YouTube en zijn werk komt ermee overeen. Bert Brussen is van het soort tekstschrijver die het best links kan blijven liggen, vooral zijn klanten zullen ervaren dat de reclame van Bert Brussen duurkoop is. Bert Brussen is jaren geleden journalistiek op de hoogte gebracht van de waarachtigheid van de genocide van Wilders in Irak. De hoeder van het vrije woord wenst daarover te géén woord vuil aan te maken.

 

Dat zuigt zo enorm dat dit consequenties hebben moet. Ook voor hoernalisten als Bas Paternotte. Dus ook GeenStijl die zonder pardoen Hans Jansen faciliteert bij en tijdens zijn christelijke kruistocht tegen de Islam. Dat Hans Jansen Katholiek is houdt vanzelfsprekend in dat zijn mening over de Islam besmet is met Satanisme. De Paus is de plaatsvervanger van Satan zoals iedereen weet. Het Vaticaan is een ondemocratische stadstaat wat op weg is naar wereldheerschappij. In teamverband met de familie Rothschild die ook Hitler betaald heeft en de juridisch eigenaar van Auschwitz was.

 

Geert Wilders adoreert de grote mannen die de hoofdschuld hebben aan WOII en de Shoah. De Zionistische daders van dit geweld die na WOII niet afgestraft zijn, bepalen nog altijd de mening van het publiek. Herzl en Jabotinsky waren de leiders van het Zionisme die de totaal oplossing van het jodenvraagstuk bedacht en militair ondersteund hebben. Wilders nu moet juridisch naar de haaien want hij is schuldig aan het uitlokken van de aanslag in Afghanistan waarbij misschien wel de beste militair van de NATO, en de zoon van de CDS om het leven zijn gekomen. Vrienden en familie rouwen nog elke dag.

 

Mr. Knoops is ook advocaat voor Nederlandse militairen. Het zou verraad zijn aan zijn cliënten wanneer hij Geert Wilders bijstaat zoals de media bericht. Ook heeft Knoops in het openbaar reeds de mening gegeven over de oorlog zonder geldige reden in Irak waarin Wilders politiek ambtelijk en overigens ook persoonlijk, niet de fraaiste rol vertolkt heeft. Niemand zal weten of de ondergang van de vorige raadsman van Wilders niet toevallig te maken heeft met zijn belangenbehartiging voor de Blonde Geit, terwijl hij de plicht aan het algemeen belang heeft na te komen geen oorlogsmisdadigers bij te staan in verband met het telefoonnummer op de arm van zijn 'old man'.

Share |
gearchiveerd onder: ,
comments powered by Disqus