U bent hier: Home / Geert Wilders kapot slopen

Geert Wilders kapot slopen

by J.L. de Kreek — last modified 07-05-2015 09:53
Opgeslagen onder:

Iedereen heeft kunnen zien dat na de geslaagde wraking van advocaat Moskowitz er een debutant aanwezig was in de zaal van het Wildersproces in 2011, geklemd tussen muur een politie. Dat was omdat Wilders met FITNA willens en wetens de veiligheid van de Staat en bondgenoten in gevaar brengt bij en tijdens gewapend conflict in Moslimslanden. FITNA is de causale oorzaak van het sneuvelen van twee Nederlandse top-militairen, waaronder de zoon van de CDS.

Jaar na jaar blijkt uit rapportages van de NCTb, AIVD, MIVD dat het negativisme van Wilders over de vijand bij en tijdens de gewapende conflicten in Moslimlanden er de oorzaak van is dat de vijand Nederland als voorkeursdoelwit kiest. De terreurdreiging is verhoogd omdat Wilders en zijn achterban weigert de waffel te houden tijdens de oorlogen aan de randen van Europa die gevochten worden tegen de meest gestaalde tegenstanders. Nederland verliest de strijd omdat Wilders zijn ongefundeerde mening uiten wil.

Dat is nog niet alles. Wilders heeft het profiel van een super-antisemiet. Zijn helden blijken de grote kwartiermakers zijn van de Tweede Wereldoorlog en de Shoah. Volgers van zijn helden bedreigen magistraten terrorisme gerelateerd om de nazi-feiten van de helden van Wilders te ontkennen. Wilders laat weten dat hij het gaspedaal indrukt na de aanslag in de VS op de cartoon expositie. Wilders wordt juridisch helemaal kapot gesloopt. Met hem zijn achterban. Allemaal worden ze bevoegd naar de tyfus geholpen.

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus