U bent hier: Home / Geert Wilders klein maken

Geert Wilders klein maken

by J.L. de Kreek — last modified 21-02-2014 12:23
Opgeslagen onder:

Zijn naam is Kreek. Wilders heeft hém van dichtbij gezien bij en tijdens het Wildersproces in 2011 geklemd tussen muur en politie. De advocaat van Wilders heeft de sloffen van Kreek bewonderd. Op internet noemt men hem ook “staatsgekkie”. Wilders keek Kreek schalks aan vanuit de ooghoeken. Alsof hij het niet geloven kon. Het was hem écht, mr. Kreek, in hoogst eigen persoon. Zat daar niet zonder reden. Kreek zegt dat Wilders óók autentieke jodenhatert is.

Kreek was benadeelde partij in het Wildersproces met een missie. Hij wil dat Wilders strafrechtelijk vervolgd wordt voor twee feiten waarvoor Wilders levenslange gevangenisstraf moet krijgen. Aan de ene kant pleegt Geert persoonlijk met Fitna en de rest van zijn anti-islamitische uitingen misdrijven tegen de veiligheid van de Staat (art 92 ev). Aan de andere kant neemt Wilders politiek ambtelijk deel aan genocide in islamitische landen. In de woorden van Kreek gezegd: de pleuris met Geert Wilders.

Kreek kan het niet schelen hoe de wereld over Wilders denkt. Kreek vindt hem een varken wat strafrechtelijk rechtens onverdoofd en in het openbaar geslacht moet worden. Kreek wil Wilders juridisch aan de hoogste boom zien hangen. Juridisch op de kop aan den voeten bungelend jankend als een zwijn wat naar de slacht gaat. Dat is wat Kreek wil. Om dit te bereiken is hij rechtens Wilders vijand voor altijd. Geert zal juridisch geen moment rust krijgen. Nóóit meer in zijn leven. Dagelijks pist Kreek jihadistisch zuur over de afbeelding van Geert persoonlijk.

Omdat Wilders volgens Kreek een zieke fuck is die in de donkerste kerkers thuishoort zal Wilders volgens Kreek rechtens eeuwig opgejaagd worden. Er is niemand die met Wilders meevoelt. Géén weldenkend mens begrijpt de hetze van Wilders tegen de islam. Vooral nu bij en tijdens de gewapende conflicten in islamitische landen waaraan de Nederlandse krijgsmacht deelneemt zijn de uitingen van Wilders kogels in de rug van de Nederlandse militairen. Uit zelfverdediging mogen zij Wilders in gijzeling nemen. Dát is de conflictueuze tweedeling die Wilders met zijn bullshit vanzelf verkrijgt voor hem persoonlijk. In ieder geval Bureau Kreek zal iedereen rechtens tegen Wilders ophitsen. Als het aan Kreek ligt wordt Wilders juridisch legaal volledig gesloopt.

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus