U bent hier: Home / Geert Wilders legaal fileren

Geert Wilders legaal fileren

by J.L. de Kreek — last modified 13-07-2014 09:41
Opgeslagen onder:

Geert Wilders gaat helemaal los op internet. Elf tweets in een dag. Hij voelt de druk van Wildersproces 3.0. Dat Wildersproces 2.0 in alle rust aan iedereen voorbij is gegaan houdt niet in dat die zaak goed is afgelopen voor Geert Wilders persoonlijk. Ook het Openbaar Ministerie erkent dat op grond van rapportages over het niveau van terrorismebedreigingen in Nederland aan valt te nemen dat de door Wilders uitgedragen film FITNA de dreigingen van terrorisme in Nederland hebben doen toenemen.

Omdat Geert Wilders in particuliere hoedanigheid schuld heeft aan het sneuvelen van twee Nederlandse militairen in Afghanistan, en tevens verzorgd heeft dat Nederland voorkeursdoelwit is van de gewapende Jihad wordt Wilders met man en macht bestreden. Dit gaat volgens de Koninklijke weg. Dat wil zeggen met juridische en andere bevoegde middelen. In het geval van Wilders is geweld helaas ook een bevoegd middel. Gelukkig heeft de overheid de geweldsmonopolie dus het is wachten op bevel van het bevoegd gezag.

 

Geert Wilders maakt de vergissing door te denken dat zijn dwepen met Herzl en Jabotinsky en zijn wapperen met de Israëlische vlag, van hem geen Nazi maakt. Geert Wilders is volger van de mannen die de 'Endlösung der Judenfrage' geregisseerd hebben. Deze mannen zijn dermate goed geslaagd in de missie dat het gemiddelde publiek denkt dat Israël geen wereld-getto is waarvan geschreven staat in Het Woord dat daar alle Joden creperen zullen ongeveer in de huidige tijd. Geert Wilders is van het soort waarvan gaskranen spontaan opengaan.

 

Geert Wilders is de reden waarom de doodstraf niet afgeschaft had mogen worden. De Europese wetgever zal voor de toekomst moeten overwegen of de doodstraf voor extreme gevallen als Geert Wilders toch toegestaan wordt. De Nederlandse Strafwet heeft alleen één keer levenslang in de aanbieding voor de misdrijven die Geert Wilders in particuliere hoedanigheid levert. Terwijl hij twéé misdrijven pleegt die strafbaar gesteld zijn met levenslang. Wilders neemt óók deel aan genocide op de Semitische beschermde bevolkingsgroep der Arabieren.

 

Wilders zet in vereniging met zijn Zionistische vrienden onder Israëlische vlag de genocide op de Joden voort. Heel knap zoals de Zionisten al die jaren hebben voorkomen dat iedereen weet dat de Zionisten en de Nazi's de keerzijde van dezelfde medaille zijn. Zionisten zijn de leidende Nazi's. Joden willen niks met Israël te maken hebben. Er is op aarde geen weldenkende Jood die ook maar enige liefde voor Israël voelt. Israël is de meest gehate Staat onder Joden. Joden vervloeken Israël. Gesticht door de Kerk van Satan.

 

Iedereen die Israël steunt haat Joden. Er is geen grotere belediging voor Joden door hun zogenaamde vrienden dan dat zij Israël steunen. Personen die Israël steunen zijn vijanden van de Joden. Hitler steunde ook Israël. Hitler was de grote oprichter van Israël. Herzl heeft het bedacht én de blauwdruk voor de Holocaust geschreven, en Hitler heeft het uitgevoerd nadat hij dertig miljoen Dollar had ontvangen van de familie Rothschild en Rockefeller om een gewelddadige revolutie in Europa te beginnen en de Joden uit te roeien.

 

De Zionisten wilden dat alleen de 'sweet seventeens' overbleven om als pioniers Palestina te ontginnen opdat in de toekomst daar in de Nieuwe Tempel een van de leden van de Rothschild bankiersfamilie gekroond worden kan als Prins van Groot Israël. De clubliederen van de Zionisten verraden hun kwade intenties. Daarin bejubelen zij de overwinning van de Romeinen op de Joden en refereren zij naar de Romeinse koning van de Joden. De Zionisten zijn de kwartiermakers en profiteurs van de Tweede Wereldoorlog en de Jodenvervolging. Geert Wilders en Esther Voet zijn hun volgelingen.

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus