U bent hier: Home / Geert Wilders maatschappelijk slachten

Geert Wilders maatschappelijk slachten

by J.L. de Kreek — last modified 21-12-2013 10:30
Opgeslagen onder:

Geert Wilders weet waarschijnlijk allang dat er opnieuw werk van gemaakt wordt hem voor de rechter te slepen in verband met zijn virulent anti-Islamitische propaganda. In het interview wat minister Lodewijk Asscher had voor de NOS wordt hem gevraagd of Wilders weer voor de rechter komen moet voor zijn uitlatingen. De zaak is reeds 03 juni 2013 aangebracht. De Islamsticker ligt inmiddels op het bordje van de betrokken raadsheervoorzitter. Nog niet duidelijk is of en wanneer de zaak inhoudelijke behandeld wordt.

Wilders predikt wat hij gelooft dat de waarheid is. Ook zegt hij dat het zijn intentie is om de mensen te proberen te bevrijden. Om ze van het juk van de islam los zien te krijgen. In tegenstelling tot de weldenkende beschaafde burger noemt Wilders de Islam een kwaadaardige ideologie. Hij en zijn miljoen door hem bedrogen volgers staan alleen in hun opvatting over de Islam. Deze minderheid van opruiers brengt de Nederlandse krijgsmacht in gevaar met hun onaccademische hetze.

Voor zover Wilders mensen wil verlossen van de Islam ligt het niet op die weg om de vijand bij en tijdens gewapend conflict in Islamitische landen functioneel te ondersteunen in hun strijd tegen de door hen gepercipieerde Christelijke kruisvaart tegen de Islam. Wilders voert geen politiek of maatschappelijk debat over de Islam als ideologie. Hij kwalificeert de Islam als ideologie en heeft over die kwalificatie geen discussie. Hij gelooft dat de Islam een ideologie is. In ieder geval Bureau De Kreek is Geert Wilders meer dan zat. Een nieuwe aangifte tegen Geert Wilders wegens opruiing ligt voor de hand omdat hij de vlaG van de bevriende staat Saudi Arabië besmeurt en de profeet beledigt en de koran beschimpt.

Vooral die vlag is opruiend. Kan wilders dat land wel crimineel vinden omdat daar geen kerk gebouwd mag worden of men geen Bijbel mag hebben; Wilders wil de Koran ook uit de Nederlandse boekenkast en een bouwverbod voor Moskeeën dus Wilders doet in Nederland waarvan hij Saudi Arabië beschuldigt. Wilders wil debat zegt hij. De hoop is dat hij dat debat krijgt in ieder geval in de meervoudige beklagkamer van het Gerechtshof waarvan hij de oud raadsheer agressief in de rug aangevallen heeft als Pseudo-Gestapo-Obergruppenführer bij en tijdens het geruchtmakende Wildersproces in 2011.

Het Wildersproces 2014-2015 gaat over het misbruik wat Wilders maakt van zijn recht op vrije meningsuiting. Daarin zal niet gediscussieerd hoeven worden of Wilders vrije meningsuiting heeft want dat heeft hij in 2011 gekregen. Het feit dat hij daarmee ondanks deugdelijk gewaarschuwd te zijn de Nederlandse krijgsmacht in gevaar brengt en Nederlandse belangen benadeelt is nu de kwestie. Misdrijven tegen de veiligheid van de Staat zijn dat. Een andere titel dan in 2011. Waarheid is dat de dodelijke aanslag op de zoon van de commandant der strijdkrachten en zijn collega opgeëist is als onmiddellijke wraak op FITNA.

Voorst is nu nog meer dan voorheen helder dat de anti-Islamhetze van Wilders waarachtig net zoiets is als 'Der Ewige Jude', en dat hij daarmee zijn genocide in Islamitische landen als politie ambtsdrager maatschappelijk en emotioneel aanvaardbaar maakt. De Islam is volgens Wilders dermate verwerpelijk dat het kennelijk ongerechtvaardigde oorlog en terrorisme en genocide in Irak rechtvaardigt waaraan Wilders als lid van de VVD bijgedragen heeft en wat hij als leider van de PVV niet heeft afgekeurd.

Wilders predikt dat hij geen geweld gebruikt. Dat is lariekoek. Wilders veroorzaakt met zijn langarm ontembaar geweld in Islamitische landen. De manier waarop Wilders geen geweld gebruikt is door Hitler ook toegepast. Wilders zelf gooit de bommen niet: met zijn politieke consent realiseert hij dat de bommen overigens illegaal gegooid worden. Wilders is in de keten van schuldigen de bepalende leiders die op afstand voorkomt dat de bloedspetters van zijn slachtoffers op zijn lapel belanden. Bureau De Kreek neemt de tijd om het Monster van Venlo politiek, maatschappelijk en strafrechtelijk ritueel als varken te slachten.

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus