U bent hier: Home / Geert Wilders martelen

Geert Wilders martelen

by J.L. de Kreek — last modified 14-07-2014 10:15
Opgeslagen onder:

Geert Wilders retweet twee tweets van iemand die twittert dat Geert Wilders gemarteld mag worden. Wilders maakt zich druk om alles wat niet zijn goede smaak bezit. Wilders maakt willens en wetens het gevoel los bij mensen wat overeenkomt met de behoefte hem te slaan. Wilders hoeft niet gemarteld te worden. Iedereen kan aan zijn tronie zien wat een secreet het is. Achter zijn huid schuilt Satan. De ogen spuwen vuur.

Het is wachten op het bevoegd ambtelijk gezag wat het bevel levert tot de strafvervolging van Geert Wilders persoonlijk. Eerder zijn pogingen gedaan. Bij en tijdens het Wildersproces. Toen is de aanhouding niet doorgegaan. Wel heeft Wilders gedreigd met bijlen aan de wortels van de onafhankelijke rechtspraak wanneer hij niet zou worden vrijgesproken. Het optreden van de PVV in de rechtbank imponeerde als de scene uit een slechte film over de Derde Wereldoorlog met in de hoofdrol Wilders en zijn jeudse advocaat Bram M.

 

Geert Wilders speelt met meer dan vuur. Wilders draagt op de foto van zijn profiel op twitter een keppel. Hij dweept met Israël en adoreert de Zionistische leiders Herzl en jabotinsky. Ook wil Wilders minder Marokkanen. Voorts heeft Geert Wilders schuld aan het sneuvelen van twee Nederlandse militairen op missie in Afghanistan. Dat is wat het vrije woord met mensen doen kan. Woorden kunnen doden. Geert Wilders hitst met FITNA de gewapende Jihad op tegen Nederland. Door FITNA is Nederland voorkeursdoelwit.

 

Had niet gehoeven. Nederlandse militairen hadden ook zonder voorkeursdoelwit te zijn deel kunnen nemen aan de artikel 100 grondwet missies in Moslimlanden. In combinatie met de van Nederland bekende open 'dutch approach' is dat de 'best practice'. Wilders heeft daaraan maling want hij wil dat de hele wereld hem naar de pijpen danst. Geert Wilders doet dezelfde dans als Adolf Hitler. Wilders en Hitler hebben dezelfde vrienden. Geert Wilders wordt betaald door dezelfde pot als Adolf Hitler betaald is. Geert Wilders is er de man naar om ouderwets het Partizaanse verzet op hem af te sturen.

 

Wilders zal zijn strafvervolging als een belediging ervaren. Dat hij onder alle beperking gezet wordt zal hij gelijk stellen met mishandeling. Wilders zegt niks verkeerds vindt hij. Wilders is de redder van het vrije woord. Wilders heeft al tien jaar bescherming omdat hij vrij de mening geeft. Zegt hij. Wilders heeft bescherming omdat hij politiek ambtelijk deelneemt aan oorlogsmisdaden, terrorisme en genocide en in particuliere hoedanigheid middels FITNA misdrijven pleegt tegen de veiligheid van de Staat en bondgenoten.

 

Het mooie aan Geert Wilders is dat wanneer het OM eindelijk eens besluit hem in de kladden te vatten hij nooit meer losgelaten wordt. Niks met enkelband op vervroegd verlof. Voor altijd achter slot en grendel. Net als Mohammed B. Voor Wilders is een cel op dezelfde unit als de moordenaar van Van Gogh in beeld, met daarbij de hele dag de koran verzen. Aan de aanhouding van Wilders zal Mohammed B zien dat wanneer hij het geduld bewaard had en voor de pen en niet het mes gekozen had Van Gogh zichzelf van kant had gemaakt.

 

Wilders voor en na. Dikke dossiers. Ook digitaal. Rondgestuurd. Naar iedereen die ervan weten moet. Bij het OM ligt een vette aangifte. Het is wachten. Middelen zijn onbeperkt houdbaar. Misdrijven van Wilders verjaren niet. Tot in de hel wordt er rechtens jacht gemaakt op de Blonde Geit die beste besluit zijn biezen te pakken. Verdwijnen naar een oord zonder uitleveringsverdrag met Nederland. De wereld van Wilders op de kop zetten. ISIS demonstrerend in Den Haag en hij in het politiebusje heen en weer door de mooie stad achter de duinen van het Oranje Hotel naar het Paleis van Justitie om het voorarrest aan te vechten en in eerste aanleg en hoger beroep zijn onschuld te bepleiten.

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus