U bent hier: Home / Geert Wilders = Nazimonster

Geert Wilders = Nazimonster

by J.L. de Kreek — last modified 21-03-2014 10:20
Opgeslagen onder:

Wilders vindt dat er een hetze tegen de PVV gaande is. Nu is het zo dat er zal worden opgetreden tegen Geert Wilders persoonlijk. Met álle middelen rechtens. Tot die middelen behoren ook militante middelen. Wilders imponeert net als zijn illustere helden Herzl en Jabotinsky. Nederland heeft geen belang bij racsiten en fascisten in de politiek.

Wilders is Hitler in overdrive. Iedereen denkt dat ná de haatcampagne van Wilders tegen de Marokkanen, de genocide nog beginnen moet. De genocide van Wilders op de Arabieren is reeds in 'full swing mode'. Geert Wilders heeft al schuld aan de dood van drie miljoen Arabieren. De volgende drie miljoen staan de komende tijd geagendeerd. U dacht toch niet dat Hitler thuis in Berlijn iedereen vertelde over de gaskamers? Zo vertelt Wilders ook niet over zijn industriële genocide in Irak. 

Wilders heeft de patronen die Hitler gevolgd heeft om aan de macht te komen en genocide te plegen, overgenomen. Hij voert ze in een andere volgorde uit dan Hitler. Wilders is eerst de oorlogsmisdaden en genocide begonnen en heeft later 'der Ewige Jude' uitgebracht. Ook zijn de uiterlijke verschijningsvormen anders. Desondanks heeft Wilders met de lange arm bijgedragen aan een genocide waar Hitler jaloers op zijn kan. Alle moderne journalisten met Google en Whatsapp en Ipad hebben in tien jaar dat Wilders bezig is geen spoor van de genocide van Wilders gepubliceerd in de mainstream media. 

Sterker: Matthijs van Nieuwkerk van DWDD neemt deel aan de genocide van Wilders door collega's van Wilders in de genocide, propagandistische te steunen. De genocide van Hitler was in vier jaar bekend en lang niet zo industrieel als de Zionistische vrienden van Wilders willen dat iedereen gelooft. Geert Wilders is Grote Satan van de Nederlandse politiek. Hij voelt zich verbonden met de uitvinders van de Totaaloplossing van het Jodenvraagstuk. Iedereen denkt dat dit door Hitler is bedacht terwijl het komt uit het brein van de Zionistische helden van Wilders. Dat weet Wilders. Hij profiteert ervan dat zijn kennis hierover niet algemeen bekend is. 

De muntWilders is Hitler in alle facetten. Mede omdat iedereen denkt dat Zionisme niet hetzelfde is als Nazisme ziet de wereld Adolf Hitler niet zoals hij waarachtig is: een Geert Wilders. Wie het werk van Wilders ziet kan niet anders dan denken aan een reïncarnatie van Hitler. Dat gaat vanzelf. Het holocaustonderwijs in Nederland is erop gericht dat burgers zich niet een tweede keer de loer laten draaien door verondersteld vrienden van Joden die feitelijk de liederlijkste nazimonsters zijn.

Het kunstige aan de Nazi's is dat zij zich eerst als Zionisten gecamoufleerd hebben. Wilders is daarmee bekend. Hij adoreert de desbetreffende leiders terwijl iedereen die de meest elementaire Joodse solidariteit respecteert weet of weten kan dat in het Jodendom geen ruimte is voor Zionisme. Wilders heeft ook schuld aan het sneuvelen van Nederlandse militairen op artikel 100 grondwet missie in Afghanistan. Dus Geert Wilders moet spreekwoordelijk of althans juridisch en politiek, sociaal en maatschappelijk aan het gas.

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus