U bent hier: Home / Geert Wilders niet jarig

Geert Wilders niet jarig

by J.L. de Kreek — last modified 06-09-2013 10:20
Opgeslagen onder:

Geert Wilders is vandaag vijftig geworden. Meneer ziet Abraham. Zijn vrienden van GeenStijl pakken breed uit voor het feestvarken. In de Tweede Kamer sinds 1998 als vertegenwoordiger van het volk. Dwars door alle oerhollandse normen en waarden. Met gevaar voor het leven van hemzelf en anderen. De toewijding, het doorzettingsvermogen en hart voor zijn zaak worden niet gewaardeerd. In de tijd dat Wilders parlementariërs is heeft hij draagvlak of althans ondersteuning geleverd of althans gelegenheid gegeven aan oorlogsmisdaden, terrorisme en genocide in Islamitische landen.

Ook heeft Wilders met FITNA de Staat en bondgenoten benadeeld bij en tijdens gewapend conflict in islamitische landen. Tevens heeft hij schuld aan het sneuvelen van de zoon van de Commandant der Strijdkrachten en diens collega. Voorts is het redelijk te vermoeden dat Geert Wilders ook de aanslag met raketwerper september 2001 op het paleis van Justitie te Amsterdam heeft uitgelokt. En Wilders heeft met zijn bijlen aan de wortels van de onafhankelijke rechtspraak indien hij niet vrijgesproken zou worden in het Wildersproces en/of de passief agressieve aanval in de rug van oud-raadsheer mr. Ton Schalken, een terroristische aanslag voorbereid.

In Nederland is in ieder geval één persoon die Geert Wilders wil slopen. Juridisch. Met het strafrecht. Als burger. Want het Openbaar Ministerie doet niks terwijl de feiten helder zijn. Onder de pruik van Wilders zit een ordinair kaalkopje die aan Assad niet onder doet wanneer hij besturen kan. Zijn troepen zijn reeds te werk gesteld bij de Politie zodat na de volgende verkiezingsoverwinning de moslims die Wilders kwijt wil gewoon gedeporteerd worden zullen. CDA, VVD, CU, SGP, PvdA, D66, GroenLinks, SP allemaal zullen ze lauwe oppositie leveren opdat de Blonde Geit democratisch de zin krijgt. Het is een veelheid aan zware misdrijven die Geert Wilders pleegt.

Gelukkig overspeelt Geert Wilders de hand en blijft hij met zijn grensoverschrijdend gedrag niet binnen de lijnen van de ambtsmisdrijven, wat onvermoede bevoegdheden voor derden levert. Met FITNA pleegt Wilders zijn misdrijven in particuliere hoedanigheid. De winst van het Wildersproces is de vaststelling dat FITNA in de particuliere hoedanigheid van Wilders valt èn dat deze film hem persoonlijk toe te rekenen is. Wilders kan nooit meer aanvoeren dat het zijn film niet is wanneer hij tussen vandaag en pak'm beet een jaar van het Gerechtshof te vernemen krijgt dat hij vervolgd worden moet in verband met hulp aan de vijand bij en tijdens gewapend conflict.

Geert Wilders is helemaal niet geïnteresseerd in Henk of Ingrid. Wilders is alleen geïnteresseerd in Geert Wilders. Dat hij met zijn beleid en strategie juist jihad verkrijgt is iets wat Wilders donders goed weet want hij is daarvoor gewaarschuwd en heeft niet voor niks arabist Hans Jansen en advocaat Moszkowicz gekozen om hem te ondersteunen. Wilders kan er rekening mee houden dat de sterke mannen en vrouwen die hem beveiligen tegen de gevolgen van zijn misdrijven hem in de boeien slaan en afvoeren naar een huis van bewaring om er nooit meer uit te komen. Wilders heeft recht op twee keer levenslang.

Een keer voor zijn hulp aan de vijand bij en tijdens gewapend conflict, en een keer voor zijn kennelijk opzettelijke ondersteuning aan de genocide in Irak. Dat bij Wilders politieke ondersteuning van oorlogsmisdaden, terrorisme en massamoorden in Islamitische landen samengaat met een virulente haat campagne tegen de Islam is bewijs van zijn willens en wetens deelname aan de genocide van de Coalition of the Willing in Irak. Wilders is zeer oncollegiaal naar de uitvoerende macht. Jegens de Nederlandse Strijdkrachten is zijn politiek ongemeen agressief. Wilders weet dat hij met FITNA de Nederlandse militairen in Afghanistan in problemen brengt. Ook verzorgt Wilders met FITNA dat Jihadisten Nederland als voorkeursdoelwit kiezen. En Wilders benadeelt burgers in het algemeen want hij vertikt het om de leugens van het Amerikaans bestuur over de aanslagen op Amerikaans grondgebied 11 september 2001 te ontmaskeren terwijl dat zijn taak is.

Wilders is een ordinaire politiek delinquent die Nederland het best zo snel mogelijk afdrijft via het rioolputje van de Dienst justitiële Inrichtingen. FITNA is een film waar niemand iets aan heeft. Gooit alleen olie op het vuur en bewijst dat de grondhouding van de Nederlandse politiek ouderwets antisemitisch is. Dat Wilders zich na het verdrijven van de Islamieten ouderwets op de Joden richten zal is reeds door PVV partij ideoloog Martin Bosman in zijn boekje de Schijn-Elite van de Valsemunters geagendeerd. Ook de steun van Wilders aan Israël verraadt zijn nazistische inspiratie. Wilders weet best dat het eerst de Zionisten waren 1897 die een Jodenvrij Europa wilde, en daarna Hitler hebben betaald met koffers tegelijk vanuit de Verenigde Staten van Amerika door dezelfde financiers of althans soortgelijke waar Wilders zijn geld van gekregen heeft! Was de doodstraf rechtsmatig geweest in Nederland dan was dàt de straf geweest die Wilders krijgen zal, aldus het staatsgekkie.

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus