U bent hier: Home / Geert Wilders oprichter Islamitische Staat

Geert Wilders oprichter Islamitische Staat

by J.L. de Kreek — last modified 15-03-2016 11:10
Opgeslagen onder:

Wie professor terrorisme Beatrice De Graaf gevolgd heeft afgelopen zaterdag bij DWDD University weet dat het CDA en de VVD en Geert Wilders een monster gebaard hebben door politiek deel te nemen aan de illegale oorlog in Irak. Dit monster is de Islamitische Staat. Ook Al Qaida 2.0 genoemd. De relatief rustige status quo in Irak is door wederrechtelijk geweld van Nederlandse, Britse en Amerikaanse ambtenaren verworden tot chaos en IS. De bedoeling van deze illegale agressie was 'regiem change'.

Wie het college van terrorisme professor Beatrice De Graaf gevolgd heeft weet dat het CDA en de VVD en Geert Wilders zich schuldig maken aan terrorisme in Moslimlanden. Grappig genoeg zijn het overwegend blanke zogenaamde christenen en een enkele agnost die liegen over de aanslagen in de VS 11 september 2001 en de overige grondslagen van de door hen als gerechtvaardigd voorgestelde oorlog tegen de Islam.

Het CDA, de VVD en Wilders zijn (rechts)personen die een monster baren en het voeren. Deze personen vertegenwoordigen de Grote Hoer die Het Beest bereiden zoals beschreven in het boek Openbaring. De oorlog in Irak is onderdeel van de zoveelste onrechtmatige christelijke kruistocht tegen de Islam. De christenheid heeft eerder geprobeerd de Islam te verdelgen. Christenheid is dat wat de Papen en dus het Vaticaan heeft voortgebracht.

Het hoeft niemand te verbazen dat de leden van het CDA geloven dat Jezus Christus is gestorven aan het kruis terwijl het a) een martelpaal en b) de dood van Jezus Christus een schijnvertoning was. Dat staat niet alleen in de Koran ook de Bijbel is heel expliciet over het feit dat Jezus Christus na de zogenaamde executie gewoon leefde en dat zijn volgers niet naar hem luisterde en verschrikt en zeer bevreesd dachten dat Jezus een geest was. Staat woordelijk in Lucas 24:37. De Koran heeft gelijk over de schijnvertoning die de dood van Jezus Christus was.

De Christenheid maakt zich schuldig aan Internationale Misdrijven. Genocide op Semieten in Irak en gedwongen verdwijning van minderjarigen in Nederland. Dat laatste wordt Kinderbescherming genoemd. Dat deze beschermers willens en wetens minderjarigen laten creperen voor geld wordt zo zelden over het voetlicht gebracht door leden van de christenheid in de media, politiek en bij de kinderbescherming wat dankbaar profiteert van de corruptie. Het CDA is de partij van Satan. Wilders is oprichter van de Islamitische Staat. Collega van Bin Laden en Abu Bakr al-Baghdadi.

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus