U bent hier: Home / Geert Wilders opruimen

Geert Wilders opruimen

by J.L. de Kreek — last modified 02-01-2015 06:00
Opgeslagen onder:

Alle verloven zijn ingetrokken in verband met de opruiming van Geert Wilders. In ieder geval sinds het eerste Wildersproces wordt hij gevolgd om 'at the end' bevoegd in kop en hiel te vermorzelen. Geert Wilders op één lijn stellen met het grote kwaad kan makkelijk want zijn helden blijken de grote kwartiermakers van de Tweede Wereldoorlog en de Jodenvervolging te zijn. “Laat ISIS komen naar Den Haag. De kop van Wilders moet rollen.”

ISIS en de Jihadisten zijn aangeboden via de Nederlandse onafhankelijke rechtspraak de Blonde Geit aan de schandpaal te nagelen. Hem slachten als een varken op het plein met een dolk en bloed aan de paal past niet meer bij de Joods Christelijke Humanistische traditie van Nederland. Geert Wilders juridisch finaal met handen en voeten vastspijkeren aan zijn zware misdrijven is Islam en voldoet aan de gerechtvaardigde verwachting van de gewapende Jihad. Het lastige met Wilders is dat het Defensie-personeel en de Politie wordt kapot bezuinigd en dat ook op de AIVD is gekort dus op enig moment kan het niet anders en staat Wilders natuurlijk helemaal alleen oog in oog tegenover de slager van het Kalifaat.

Niemand van defensie, bewaking of beveiliging zal effectief kunnen optreden tegen de gewelddadige Jihad die Wilders in Europa willens en wetens uitlokt. Uitgevoerd door mensen die bereid zijn onmiddellijk het eigen leven te offeren en thuis niet te beroerd zus lief de strot door te snijden wanneer ze ongesluierd is waar vreemden bij zijn. Het zijn heel veel mannen met ballen van kokend heet staal die afgelopen tien twintig jaar extreem gefrustreerd zijn gemaakt door het westen en die zich nu in Libië na de moord op Khadaffi warm lopen aan de grens van Europa om onder andere Wilders de keel te komen doorsnijden voor zijn feiten vrije flauwekul over de profeet en de Koran. 

De middelen die thans zijn gekozen om Wilders op te ruimen zijn die van het straf- en strafprocesrecht. Zes en half duizend mensen hebben aangifte gedaan van discriminatie en haatzaaien. Één luis in de pels wil dat Wilders wordt vervolgd voor genocide en misdrijven tegen de veiligheid van de Staat. Voor elke zich serieus wanende journalist moet op basis van de feiten duidelijk zijn dat Wilders bij en tijdens gewapend conflict in Moslimlanden met FITNA de vijand onmiddellijk aanzet tot gewelddadig optreden tegen Nederland. Wie doet zoiets? Waarom wil Wilders gelijk hebben ten koste van de levens van Defensie-personeel? Niet het minste personeel. Misschien wel de beste militair van de NATO en de zoon van de CDS.

Wat is de meerwaarde van FITNA wanneer het bij en tijdens gewapend conflict in de landen van de vijand, de vijand aanzet tot extreme agressie tegen Nederland? Iedereen kan bedenken dat bij en tijdens gewapende conflicten het best gezwegen wordt over de vijand. Geen mening hebben is voor Wilders de beste keuze omdat hij met het uiten van zijn negativiteit via welhaast alle mediakanalen ter wereld bij de vijand de indruk wekt alsof de Nederlandse krijgsmacht aanwezig is in Moslimlanden om de genocide van Wilders te faciliteren. Het aspect dat Wilders als prominent lid van de VVD heeft ingestemd of althans zich niet heeft verzet tegen de oorlog zonder geldige reden in Irak wordt steeds over het hoofd gezien door de media die kennelijk die oorlog in Irak ook gewilde hebben. 

De redelijke verwachting is dat niet alleen Geert Wilders bevel zal horen uitspreken tot zijn vervolging in verband met genocide en misdrijven tegen de veiligheid van de Staat. Dat oordeel zal ook uitgesproken worden over zij die Wilders behulpzaam zijn of geweest zijn bij en/of tijdens zijn misdrijven zoals Geen Stijl, arabist Hans Jansen en Hoei Boei. Wilders is een gevaarlijk sujet wat mogelijk betrokken is bij de aanslag op de MH17. Hij maakt deel uit van een groep personen met het gedachtegoed wat hij ook heeft. Deelnemers aan deze groep gelijk gestemden in Oekraïne zijn de meest waarschijnlijke daders van de aanslag op de MH17. Veinzend dat de Russen of separatisten hun BUK hebben afgeschoten. De Noorse massamoordenaar Andres Brevink moet ook gezien worden als lid van de groep van Wilders, Jansen en dus Geen Stijl. 

Om zichzelf te troosten kan Wilders zijn oud advocaat Moszkowicz aanklagen. Door het optreden in het Wildersproces van deze oud-advocaat waarvan iedereen weet dat hij geen oorlogsmisdadigers verdedigt loopt Wilders thans maximaal risico levenslang tegen zich te horen uitspreken. De vader van de oud-advocaat heeft een bepaald telefoonnummer op de arm getatoeëerd gekregen waaraan de helden van Geert Wilders als de grote kwartiermakers van de Tweede Wereldoorlog en de Shoah persoonlijk schuldig zijn. Heeft oud advocaat Bram Moszkowicz toch nog iets goed gedaan.

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus