U bent hier: Home / Geert Wilders slopen

Geert Wilders slopen

by J.L. de Kreek — last modified 18-05-2013 16:23
Opgeslagen onder:

Zijn joodse topadvocaat die in verband met het telefoonnummer op de arm van de vader er reclame mee maakte geen oorlogsmisdadigers te verdedigen, heeft al het veld moeten ruimen. Nu is de beurt aan Geert Wilders persoonlijk om juridisch en maatschappelijk gesloopt te worden. Geert Wilders heeft thans reeds kennis gemaakt met de sloper. Iedereen lacht zich nog een scheur om de verzoeken tot aanhouding van de “blonde geit” tijdens het geruchtmakende Wildersproces.

Bij het volgende Wildersproces is de context van de strafbare feiten iets anders dan in de eerste Wilderszaak. Nu wordt Wilders misdrijven tegen de veiligheid van de Staat en bondgenoten ten laste gelegd omdat hij bij en tijdens gewapend conflict in Islamitische landen de vrije meningsuiting misbruikt om de vijand op te hitsen tegen de Nederlandse Strijdkrachten, met het sneuvelen van de zoon van de commandant der strijdkrachten tot gevolg.

Geert Wilders wil een shariaverbod en stevig ontislamiseringsoffensief. Want zoals hij zegt zachte heelmeesters maken stinkende wonden. Vooral het gebruik van het woord ontislamiseringsoffensief zegt veel over Wilders. Dat verklaart logisch de gelegenheid die hij geeft aan de genocide in Irak. Wilders wil dermate vergaande vormen van ontislamisering dat hij als oud-lid van de VVD instemde met de illegale oorlog in Irak, zich niet verzet tegen genocide daar, en de vijand ophitst tegen het koninkrijk.

Het slopen van Wilders zal even duren, net als in het vorige Wildersproces heeft het tijd nodig om klachten ook tot een 'full blown' strafzaak te laten leiden. Tegen die tijd zal oud advocaat Bram Moszkowicz g-d op de blote knieën kunnen danken dat hij in ieder geval niet meer de advocaat van Wilders is omdat tegen die tijd ook de oorlogsmisdaden van de terrorist eenvoudig blijken.

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus