U bent hier: Home / Geert Wilders slopen (2)

Geert Wilders slopen (2)

by J.L. de Kreek — last modified 17-08-2014 11:15
Opgeslagen onder:

Er is vaker geschreven over het slopen van Geert Wilders. De sloper zat tijdens het Wildersproces in 2011 geklemd tussen muur en politie. Het blijft natuurlijk niet bij het slopen van Geert Wilders. Als Wilders gesloopt wordt, wordt ook Hans Jansen gesloopt en natuurlijk GeenStijl. Martin Bosman zal ook gesloopt worden, en de VVD. Wilders slopen is VVD slopen omdat ze deelnemen aan dezelfde genocide.

Met Geert Wilders is het bijzondere fenomeen aan de hand dat hij de maker is van FITNA. Dat is interessant omdat FITNA de directe oorzaak is voor de aanslag op Nederlandse militairen in Afghanistan waarbij misschien wel de beste militair van de NATO en de zoon van de toenmalige CDS gesneuveld zijn. Tot het uitbrengen van FITNA konden de Nederlanders daar in relatieve openheid opereren. De 'Dutch Approach' wordt dat genoemd. Met open vizier niet in zware pantserwagen de burgers tegemoet treden en vooral niet escaleren.

 

Wilders was gewaarschuwd voor de negatieve reacties die hij in Moslimlanden verkrijgt met zijn moslimuitspraken. Tijdens een gesprek met de minister en de NCTb is Wilders daarvoor gewaarschuwd. Wilders waardeerde het gesprek en wilde voortaan op de hoogte gehouden worden over de reacties op zijn uitlatingen. Dat Wilders beveiligd wordt is omdat Wilders dit uitlokt. Wilders weet dat de Koran heilig is voor Moslims en dat Mohammed de áller grootste profeet is. Desondanks vindt Wilders het tot zijn geopenbaarde vrije meningsuiting behoren om de gelovigen tot in het diepst van het zijn te kwetsen door de Koran met Donald Duck te vergelijken en Mohammed een pedofiel te noemen.

 

Had Wilders het partijprogramma van de VVD met de Donald Duck vergeleken en de prominente leden zoals Joris Demmink, pedofielen genoemd, dan was er wat te lachen geweest. Nu is er de pijn van het sneuvelen van in ieder geval twee zeer gewaardeerde Nederlandse militairen die door Geert Wilders het licht niet in de ogen gegund zijn. De wegen naar rechtens wraak worden gezocht. De Staat moet reageren op Wilders die er een gewoonte van maakt de veiligheid van Staat en bondgenoten en nota bene leden van het Koninklijk Huis in gevaar te brengen.

 

Ambitie is om Geert Wilders een levenslange gevangenisstraf uit te laten zitten in verband met hulp aan de vijand. Vroeger werd dat landverraad genoemd. Ook is de ambitie om hem levenslang te laten genieten voor zijn genocide op Arabieren. Twee keer levenslang kan niet ten uitvoer worden gelegd in Nederland. Wilders pleegt een waslijst aan zeer zware misdrijven die een groot gevaar leveren voor de interne en externe veiligheid van de Staat. Dit betekent dat Wilders op zichzelf de factor is die aanleiding geeft tot buitenlands en binnenlands geweld tegen Nederland en Nederlandse belangen. Nederland geeft sinds Balkenende I leiding aan internationaal terrorisme van 'the Coalition of the Willing'. Wilders is daaraan prominent deelnemer.

 

Niemand doet wat aan dat onmenselijke geweld van de eigen politici die natuurlijk niet persoonlijk de granaten afschieten, dat wordt door anderen in de criminele organisatie gedaan. Hoe lang het nog duurt voordat Geert Wilders officieel aangehouden is en in geblindeerde four-wheel drives van het Oranjehotel op en neer naar de rechtbank Den Haag gereden wordt, is niet exact te bepalen. Langer dan een jaar hoeft het niet te duren. Het kan ook zijn dat het nog tien jaar duurt voordat Wilders en zijn kringen van hufterige klootzakjes veilig en wel achter slot en grendel zitten.

 

Hoe het ook zij, Wilders en de zijnen zullen knalhard worden afgestraft. Des te eerder het gebeurt des te beter dat is voor iedereen. Des te langer het duurt voordat Wilders is afgestraft des te groter de kans dat ISIS in de straten in Nederland Wilders komt afstraffen. Omdat Wilders door de beveiliging moeilijk tot niet te bereiken is zal ISIS zich wreken op bussen, markten, scholen, pleinen, supermarkten, stadions, stations, vliegvelden, overal waar veel burgers zijn zal ISIS onverwacht toeslaan om zich bloedig te wreken op Geert Wilders persoonlijk en het feit dat Nederland hem gedoogt.

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus