U bent hier: Home / Geert Wilders strafrechtelijk slachten

Geert Wilders strafrechtelijk slachten

by J.L. de Kreek — last modified 22-03-2014 11:55

Geert Wilders moet in de eerste plaats strafrechtelijk bestreden worden. Dit komt door de omvang van zijn misdrijven. De kritiek op Moahhemd Rabbae cum suis is dat zij geobsedeerd zijn met de discriminatoire zweetvoeten van Wilders. Niet alle discriminatie is strafbare discriminatie. Wilders heeft het over een nationaliteit die verdwijnen moet uit Nederland en Europa, dat ruikt naar genocide.

Omdat nationaliteit of afkomst niet voorkomt als bestanddeel in anti-discriminatie bepalingen van artikel 137 c Sv en verder, zijn deze bepalingen niet van toepassing. Nationaliteit en ethniciteit is wél een bestanddeel van artikel 3 Wet Internationale Misdrijven waarin genocide strafbaar gesteld is. Met zijn geheel aan propaganda voor zijn gedachtegoed ondersteunt Geert Wilders persoonlijk zijn genocide in ambtelijke hoedanigheid in Irak. Wilders vlucht vooruit.

Nu kunnen Jort Kelder en Siewert van der Lienden aan tafel bij De Wereld Draait Door hypocriet doen, en veinzen dat het allemaal zo schandalig is. Wilders was in zijn begin tijd net als Fortuyn. Bovendien heeft vriend Mark Rutte van Jort Kelder net zo veel schuld heeft aan de genocide in Irak als Geert Wilders, en misschien zelfs een beetje meer. Wilders ziet de bui natuurlijk reeds hangen. Al in 2011 waren de bijlen gezet aan de wortels van zijn vrijheid. Daarom dat ná de geslaagde wraking de samenstelling der benadeelde partijen veranderd was. 

Geklemd tussen muur en politie zat de persoon die zich heeft voorgenomen niet te rusten tot Geert Wilders veilig en wel bevoegd en dus rechtmatig opgesloten zit in een cel in beheer van de Dienst Justitiële Inrichtingen. Wildersproces 2.0 heeft opgeleverd dat het OM de klachten in verband met de misdrijven van Wilders tegen de veiligheid van de Staat lijkt te herkennen. Dat het Hof desbetreffende klager niet ontvankelijk verklaard heeft houdt niet in dat Wilders niet vervolgd worden zal. Alleen niet voor discriminatie-feiten. 

Al de Marokkanen die zich op de tenen getrapt voelen door Wilders hebben dat, geloof het of niet, nu eenmaal te gedogen om de supernazi rechtmatig klein te krijgen. Wanneer Wilders veroordeeld wordt voor discriminatie is het over en uit met de vrije meningsuiting! Wilders wil macht in Nederland en Europa. Hij is een strateeg pur sang. Hij speelt het spel vele zetten vooruit. Hij weet wat hij de wereld leveren zal. Wanneer Wilders wordt veroordeeld zal hij dat tegen als zijn criticasters kunnen gebruiken, dus daarom imponeren Moahhemd Rabbae en meneer Prakken als trollen uit het Wilderskamp, aldus Bureau de Kreek.

Share |
comments powered by Disqus